Könyvjelzők

Enslaved: Odyssey, hogy a Nyugat

Alternatív nevek: Enslaved: Odyssey, hogy a Nyugat

Enslaved: Odyssey, hogy a Nyugat - a játék tökéletesen bemutatja a projektet meg kell tenni a stílus akció-kaland. A projekt létre kifejezetten az Xbox és Playtstaion, és ma már bárki tesztelheti a saját személyi számítógép. A játékot fejlesztette ki a híres brit Ninja Theory. A hivatalos bemutató zajlott a távoli 2010-ben, de mégis népszerű projekt élvezi ma. Ami a játékot, és igazán értem, de ez egy jó minőségű és érdekes lehet, nem úgy, mint minden játékos?

Enslaved: Odyssey, hogy a Nyugat pc - azt mondja, a történet Monkey - egy igazi szakember a területén extrém túlélésre. Olyan, mint a hal a vízben a hatalmas utáni apokaliptikus világban. Monkey segít a kis és törékeny Trip, hogy elérje célját, és továbbra is él.

Fegyveres Monkey - egy erőteljes személyzet, hogy könnyen viszont még a legszörnyűbb a robotok egy halom fém. Játék közben, akkor szorosan együttműködik Tripp, mint a lány, hogy segítsen megbirkózni a döntés rendszeresen dob játék rejtvényeket. Így simán az Enslaved: Odyssey, hogy a Nyugat, hogy játsszon, ne feledje, hogy a karakter nagyon hasznos lesz nemcsak a feladatok ellátásában, ez lehet egy igazi áldás a harcot - ez nem kerül semmibe, hogy elvonja a figyelmet a még a félelmetes ellenfél, majd a ügyesen ugrálni a hátán, elpusztítani kombók.

Folytatódik az Enslaved: Odyssey, hogy a Nyugat története áttekintést a főbb jellemzői a játék. Így, az elején a karakterek rendelkeznek minimális mennyiségű sokk és harci technikák, de a tovább a játék előrehaladtával, a szaktudás kaphat. Fejlesztések tűnhet, a legkülönbözőbb módon - a főhős növelheti a maximális egészség vagy tanítani a személyzet munkáját a plazma díjakat. Mi más felkészült, hogy játszani, tanulni, személyesen tesztelt.

Először a játék, akkor le kell töltenie Enslaved: Odyssey nyugatra. Meg lehet tenni lesz másodperc alatt megy, hogy minden rendelkezésre álló torrent tracker. Ha belépünk a játékot, akkor megtanulják, hogy lesz elérhető csak két fő típusa a díjak között mozgott. Lehetnek fülsiketítő és a plazma. Plazma gyorsan és "fájdalommentesen" eltávolítása ellenség egy pár lövést. De a fülsiketítő díjakat helyzet valamivel nagyobb - lehetővé teszik semlegesíteni ellenfelet még a nagy távolság, és azt téve a támadásoknak a közeljövőben. Melyik módszer is igaz, akkor válassza ki a saját, fejlődő saját egyedi stratégiát.

, Hogy megismerje az egész, ajánlani újra Enslaved: Odyssey, hogy a Nyugat videó trailer, ahol az előnyei és jellemzői a játék leírt legapróbb részletekig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more