Könyvjelzők

Echo of Soul

Alternatív nevek: Echo of Soul, EOS

Játék Echo of Soul - egy új játék, ami még mindig fejlesztés alatt áll. Ez a játék által létrehozott koreai stúdióban.

Játék Echo Soul az online játék a stílus a fikció, és létrehozta a műfaj MMORPG, és az is tekinthető játék kliens.

Azok, akiknek nincs ideje, hogy üljön a számítógép, akkor van jó hír -, hogy képes letölteni a játékot Echo Soul be a smartphone.

Ebben a játékban van egy egyedülálló rendszer - a rendszer zuhanyzó. Mi az, meg fogja tanulni, ha elkezdi a játékot Echo Soul.

Az Echo Soul regisztrációs zajlik, valamint más játékok. A regisztrációhoz meg kell adnia a felhasználónevet és a jelszót a játék. Mivel a játék még mindig fejlesztés alatt áll, ezúttal nincs több információ teljesen.

Játssz Echo a lélek természetesen minden személy, aki regisztrált az oldalon, akik a számítógép beállításai megfelelnek a játék.

, Mert ez a játék még fejlesztés alatt áll, még mindig nem ismert, hogy pontosan mely paramétereket kell lennie a számítógépen. Az egyetlen dolog, amit csak ki számíthat - a követelmény, hogy az interneten keresztül. Meg magasnak kell lennie.

Az Echo Soul fog játszani, a tanulás, a történet az istennő, aki feláldozta magát, hogy megmentse a bolygót. A lelke volt osztva kisebb részecskék, amelyek különböző részein a Föld.

Játék Echo Soul interneten kínál négy osztály karakterek:

1) Warrior - a legerősebb osztály, amelynek célja, hogy harcban. Van egy erőteljes támadást.

2) Warlock - nem rosszabb, mint a katonák elleni küzdelem. A varázslat minden félnek, nem lehet valaki az útjukat.

3) Rogue - ez gyors és mókás osztályban. Ezek feladatokat a komplexitás.

4) Guard - egy merész osztály, amely védi azokat, akiknek segítségre van szükségük.

Természetesen minden osztály a maga sajátosságai, az általuk elrejtett a harcra.

Játék EOS kínál szabadon dolgozni a megjelenése a karakter. Meg lehet változtatni a színét az arcát, a szemét, az alak, és azt is, hogy vegye fel egy csodálatos haj és a gyönyörű ruha.

Ha a játék Echo Soul kell végezni a különböző küldetések társított a lélek egy istennő.

Ellen van a játékban jár csontvázak, hátborzongató szörnyek és más borzalmas lények. Adj erőt, hogy a karaktered. És őket, akkor kap egy darab a lélek az istennő.

Thanks részecskék meg tudja nyitni a különleges hatást, amely segít a harcban.

Szintén a játék Echo Soul háziállat, ami segít. Néhányan közülük be kell vezetni. Amellett, hogy a csatákat meg kell rejtvényeket megoldani, hogy nem mindenki erejét.

Játék Echo Soul interneten teljes dinamika, érdekes, kihívásokkal és izgalmas kalandok.

Várja Oroszosítást a jövőben a helyszínen, és a befejezése a játék oldalon.

Echo Soul interneten biztosan meg fog nyerni, és megadja a csodálatos pillanatokat, hogy akkor biztosan lenyűgözte, és nem hagyja közömbösen.

Adja meg a világ Echo lélek és megismerhetik a legenda a gyönyörű istennő, aki úgy döntött, hogy egy bátor cselekedet kedvéért más emberek életét.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more