Könyvjelzők

epikus kor

Alternatív nevek:
Az

Epic Age egy valós idejű stratégiai játék mobil platformokra. A hihetetlenül részletgazdag grafika, amely rendkívül ritka a mobil platformokra szánt játékokban, egyetlen játékost sem hagy közömbösen. A karakterek zenéje és hangjátéka elmerül ennek a csodálatos játéknak a hangulatában.

Mielőtt elkezdené játszani, fejezze be az oktatóprogramot. Minden játékos egyenlő alapon kezdi meg a játékot. A játékban lehetetlen pénzért erőforrásokat vagy csapatokat vásárolni, ami lehetővé teszi, hogy előnyt szerezzen a többi játékossal szemben. Csak a parancsnoki tehetséged és az, hogy milyen hozzáértően tudod majd kezelni a kitermelt erőforrásokat, dönti el, milyen sikereket érsz el ebben a játékban.

Ha szereted a stratégiai játékokat, biztosan élvezni fogod az Epic Age játékot.

Ide kell:

  • Építse meg és bővítse települését
  • Toborozzon és képezzen harcosokat a hadseregébe
  • Fedezzen fel egy hatalmas nyitott világot az erőforrások után kutatva
  • Különféle lehetőségek alkalmazása a katonai stratégiához és taktikához a csatatéren a csaták során

Most minderről részletesebben.

Vedd át a parancsnokságot egy kis erődített falu felett, és alakítsd át idővel várossá hatalmas hadsereggel, erős falakkal és jól felépített védelmi vonallal.

Fogj el és irányíts több földet, hogy több pénzed legyen a hadsereg támogatására és felszerelésére.

Fedezze fel a települése körüli világot, és derítse ki, hol találhatók a legértékesebb erőforrások, amelyeket először az irányítása alá kell vonnia.

Toborozzon hősöket, hogy csapatai vezetőivé váljon. Hihetetlenül sok van belőlük a játékban, több mint 100 és mindegyiknek megvannak a maga egyedi képességei, amelyek komoly előnyt jelenthetnek a seregnek a csata során.

Találja meg a világ hihetetlen csodáit szerte a világon. Rögzítsen városokat és épületeket, ahol a harcosok elérhetik.

Konfliktusba kerülni olyan hatalmas civilizációkkal, mint az egyiptomiak és a perzsák.

Találj szövetségeseket a játékosok között a világ minden tájáról. Együtt kerítsék körül az ellenséget, hogy elvágják az utánpótlási vonalakat, megakadályozzák az erősítést, és ezzel legyőzzétek az erősebb ellenséget.

Céh létrehozása vagy csatlakozás egy meglévőhöz. Építs ki diplomáciai kapcsolatokat barátságos játékosokkal. A diplomácia néha többet tud, mint a legerősebb hadsereg.

Tanítsd ki harcosaidat új készségekkel, amelyek igazán félelmetessé teszik őket a csatatéren.

Szerezzen napi és heti bejelentkezési jutalmat. Döntse el, hogy az egész napot a játékban tölti, vagy csak néhány percet.

A játékon belüli üzletben vásároljon dekorációkat városának játékpénzért vagy valódi pénzért, ha anyagilag meg szeretné köszönni a fejlesztőket.

Ne felejtsen el visszanézni a frissítésekért, mivel gyakran megjelennek a játékban új hősök, helyek a térképen, és még több funkció a csatatéren.

Epic Age ingyenesen letölthető Android rendszeren, ha követi az ezen az oldalon található linket.

Kezdj el játszani most, és légy a legerősebb parancsnok ebben a zord világban, ahol minden hősnek egyenlő esélyei vannak!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more