Könyvjelzők

Epic Battle Simulator 2

Alternatív nevek:
Az

Epic Battle Simulator 2 egy rendkívül szokatlan valós idejű stratégiai játék. A játék lenyűgöző 3D grafikával és jól kivitelezett hangjátékkal rendelkezik.

Itt parancsnoknak kell lenned és nagyszabású csatákat kell vezetned.

Epic Battle Simulator 2 érdekes lesz játszani. Sok kampány vár rád.

Rengeteg csata a leghihetetlenebb harci egységekkel.

  • Íjászok
  • lándzsás
  • Háborús lovasság
  • Dobófegyverek
  • Elefántok

Különböző korszakok harcosai vehetik fel a versenyt ezzel a játékkal, még harci libák és más tündérmesék és ősi legendák szereplői is vannak.

A játék nagyon látványos. Ez nem tíz ellenfél harca tíz ellen, és nem is száz a száz ellen. Sokezres hadsereg, amelyben minden harcos külön-külön harcol. A kiváló optimalizálásnak köszönhetően a GPU minden erejét felhasználják minden történés szimulálására. Ez tette lehetővé az ilyen nagyszabású csaták megvalósítását ebben a játékban.

A praktikus szkriptszerkesztő az-ben épült fel, mert a játékban sok egyetlen csatát és egész kampányt hoztak létre mind a játékfejlesztők, mind a többi játékos. Még saját ötleteit is megvalósíthatja, és megoszthatja az eredményt más játékosokkal szerte a világon.

Mindennek csak a képzeleted szab határt. Csak rajtad múlik, hogy milyen csata lesz. Csata zombik hordáival, tündék vagy emberek csatája orkokkal, vagy akár különböző fajokba tartozó állatok csatája.

Kísérletezzen, és nézze meg, mit kap. Lehet, hogy alkotásod sok játékos számára vonzó lesz, és a játék legnépszerűbb kampányává válik.

A csatatéren több vezérlési mód is van:

  1. Egész hadsereg vezetése egyszerre irányítsa a csatát madártávlatból
  2. Ha egyetlen egység irányítását veheti át, sokkal közelebbről láthatja, mi történik, lenyűgöző részletességgel
  3. Irányíts egyetlen harcost, aki belemerül az ellenséges hadsereg elleni harc káoszába a hadsereged soraiban

A játék során bármikor átválthatunk másik vezérlési módba, és teljesen másképp láthatjuk a csatateret.

A játék folyamatosan fejlődik, és a frissítések megjelenésével új funkciókat kap. Jelenleg ez csak korai hozzáférés, és mire a projekt felnő a megjelenésig, minden még érdekesebbé és határozottan még látványosabbá válik.

A játék azoknak fog tetszeni, akik virtuálisan szeretnének részt venni történelmi csatákban, vagy csak olyan csatákat szeretnének nézni, amelyek a valóságban nem történhetnének meg. Sok kampány létezik, de nyilvánvaló okokból ne várjunk bonyolult cselekményeket egy ilyen játéktól.

Egyes csaták nagyon véresnek tűnnek, mert a játék nem alkalmas befolyásolható emberek és gyerekek számára.

Epic Battle Simulator 2 letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén. Sőt, a játék korai hozzáférésben történő megvásárlásával támogatod a fejlesztőket, és lehetőséged van kedvezményesen megvásárolni az alkotásukat.

Telepítsd a játékot azonnal, és garantáltan tábornoki rangot kapsz számos hadsereg élén!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more