Könyvjelzők

A Clone Wars korszak

Alternatív nevek: A Clone Wars korszak

Természetesen, a név hallatán, úgy gondolja, hogy a játék egy klón Era fantázia, amely akkor a világ irreális eseményeket. De siess, hogy eloszlassa a képzelet. Ez a játék - több, mint egy online játék. Ez hozta létre a hétköznapi emberek, akik szeretnének segíteni az azonos hétköznapi emberek megtalálják a helyüket az életben. Különben is, ez a játék - egy nagyszerű módja annak, hogy extra pénzt. Meg kell csak csatlakozni megérteni, hogy szokatlan ez a játék valójában.

Ez a rendkívüli projekt, amely, bár eleinte nehéz elhinni, segít, hogy észre magukat a valós életben. Ez a gazdasági stratégia. A regisztráció a játék, akkor találja magát egy virtuális város, ahol az emberek élnek, fejlesztési politika, a gazdaság. És a karakter lesz az igazi klón. Játék a korszak a klónok ingyen, akkor képes lesz arra, hogy egyszerre részt venni a fejlesztés igazi üzlet, ami lesz szó az alábbiakban.

Mint minden online projekt, Periódus Clone regisztrációs folyamat kötelező és szükséges. Az egész játék interface lefordították orosz, így foglalkozik a sajátosságait, hogy megvalósuljon a regisztrációs űrlapot, és az összes alapvető tipp játék nem nehéz.

1. Gombot a regisztrációs be kell menni az azonos nevű kapcsolat található a lap tetején.

2.. Következő megnyílt előtted a regisztrációs űrlapot, akkor meg kell, hogy töltse ki az összes mezőt, hogy az előírásoknak megfelelően a rendszer, akkor kezdte a klónok háborúja alatt játszani.

Ha szükséges, minden új tag a projekt képes lesz használni saját oldal Facebook vagy a FaceBook be a játékot.

A mai napig, a projekt során több mint 400.000 embert, és a statisztikák szerint a legtöbb közülük már képes, hogy munkát teljesen elégedett eredmény kapott a játékban. A játékosok nem csak kommunikálnak egymással a játék, akkor is rendszeresen szerveznek találkozókat a való életben, amelyek osztoznak játékélményt az új játékosok.

Lényeg a játék - élni az életét a klón dolgozni, fejleszteni, próbálja keresni annyi pénzt, hogy megfeleljen minden igényeit. Ön tudja játszani a játékot Clone Era fejlesztése és felajánlja, hogy ötletek és projektek, amelyek mindegyike figyelembe kell venni az adminisztráció a rendszer, és ha jóváhagyják, végrehajtja az életben. A fejlesztési folyamat a játék kizárólag attól függ, a fantáziád, ezért ne habozzon! Meg kell csak ad parancsot a klón, akkor szisztematikusan végezni, akkor is, ha nem egy kis időt, hogy látogasson el a projekt.

A Dominikai Köztársaságban most aktívan fejlődő ranch "Land of the Clones" részét a tevékenységből származó bevétel, amely arra irányul, hogy a Clone Era on-line, hogy támogassák a legaktívabb és tehetséges játékos. Szintén legelkötelezettebb projekt értő játékosok is kap, mint ösztönző díjat értékes ékszerek termelt a növény is tulajdonosa a projekt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more