Könyvjelzők

Eredan iTCG

Alternatív nevek: Eredan iTCG

Játék Eredan - új, de már szeretett milliói ingyenes böngésző alapú játék. Ő mozgatja a lejátszót és a valóság egy szokatlan varázslatos világban, ahol bárki lehet - a nagy harcos vagy varázsló kereskedelmi egyszerű polgári vagy mágus. A játék rögzíti a szó szoros értelmében az első a második, mint egy álom világ nagyon izgalmas. Annak ellenére, hogy a játék nyilvánították egy kártyát, a különböző mozog ez egyszerűen elképesztő. És ez segít, hogy a világ a fantázia, és hihetetlen mennyiségű játék mozog.

Követelmények a játék nagyon egyszerű:

1.                        Hozzáférés az interneten sebességgel nem kevesebb, mint 500 k / mp.

2..                        OS - XP, Vista, 7 vagy hasonló.

3.                        Memória legalább 1GB.

4..                        Videokártya és hangkártya.

5.                        Minimális menedzsment ismeretek típusú pasziánsz játék.

A játékos talál kedvére valót - például, gyűjti a kártyákat és a hősök, a kereskedelem más játékosokkal játékokat, részt versenyeken, játékok és sok játékot. Eredan iTCG Online - több mint 700 lap, amely biztosítja a számtalan kombináció. És akkor - mind a mechanika a játék célja az, hogy mit kell keresni kártyák és egyesíti őket, és ez a változás

Ha úgy dönt, hogy vegyenek részt a gyűjtése, készüljön fel arra, hogy meg kell nézni egyszerű és összetett térképek, ritka és gyakori, és így

Még ma is több millió játékos sok órát töltenek a játék. És minden nap egyre több és több. A Eredan iTCG regisztrált egyszerű is ingyenes. Az egyetlen dolog, ami megnehezítheti egy kicsit is - az, hogy nincs az orosz változat. Meg kell, hogy játsszon a kezdetleges angol nyelvtudás.

A játék felület egyszerű, barátságos és ugyanakkor intuitív, így nincs munka, hogy megértsék, mit kell csinálni, és hogyan. A fejlesztők sikerült nem csak egy nagy játék, de ugyanakkor járuljon bele két módon - csak regisztrálni, vagy írja be a Facebook (Facebook).

Elején a játék segít rendezni girl Amnesia. És a képzési program áll, mindössze három lépésből áll. De a szerzők azt állítják, hogy különös figyelmet kell fordítani az első lépés. Ebben a harcot két farkas egy hős. Ez itt van, hogy megtudja, mi a kérdés, és hogyan játszanak. Ezt követően meg kell kezelni a versenyen, mert a hős tartozhat egy több versenyen - emberek, elfek, állatok, élőhalottak, stb stb Ezen kívül minden karakter lesz kötve az osztály. A játékot, túl kevés - tapasztalt kemény harcos, enyveskezű Marauder bölcs pap. Ott van még a céh, akik felelősek a szakmai ismeretek.

A második szakasz a képzés meg kell harcolni a katonák. Lejátszás Eredan iTCG is érdekes, mert mindig játszani igazi hősök, tanulni tőlük, a művészet a harc, és így, hogy saját döntéseket, megtalálni a kiutat a nehéz helyzetekben.

A Eredan iTCG játszani lehet végtelen, hiszen nem csak összegyűjti a gyűjtemény, hanem hogy a saját fedélzeten, és így kombinációja stb Ezen kívül a játék boltba vásárolni drága és értékes térképek, gyorsan pumpált hős.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more