Könyvjelzők

Escilon

Alternatív nevek: Escilon
A

Escilon egy böngészőjáték, amely a felhasználók számára ingyenesen elérhető. Ez egy eredeti MMORPG (történelmi műfaj) játék. A projekt minőségileg különbözik a jelenlegi online játékoktól, mivel az alkotók a különféle hiányosságok kiküszöbölésére gondot fordítottak. Kedves játékosok, az Escylon-t nem csak egy érdekes legenda vonzza, hanem olyan kulcsfontosságú funkciókkal is, amelyek kellemesen meglepnek és örömmel szolgálnak. Bekerülve a barlanglakók világába, lehetőséged nyílik fejlődni és új világokba költözni, ahol ennek megfelelően nagyszerű, csábító kilátások nyílnak. Tehát úgy tűnik, hogy a múltból a jövőbe lép, és érezte az élet varázsait és komplexitását különböző korszakokban.

A játék rendszerkövetelményei minimálisak. A Windows (XP, Vista vagy Windows 7) telepítve kell lennie a számítógépére. A lejátszáshoz hangkártyára, billentyűzetre és egérre is szükség lesz. Ha van internetkapcsolat, regisztrálhat, és elkezdheti játszani az Escylon játékot online.

A

Escilon online regisztráció a kőkorszak lakosává teszi. Nincs szükség az ügyfélprogramok letöltésére. Az Escylon regisztrálása egyszerű és gyors folyamat. Csak új karaktert kell regisztrálnia a következő adatok felvételével:

 1. Be kell írnia a bejelentkezést - és elő kell állítania a karakter eredeti nevét Adja meg a nemet (férfi vagy nő)
 2. Írja le e-mail címét, de csak az igazi!
 3. Írja be a jelszavát, próbáljon megbízhatóbbat felállítani
 4. Adja meg születési idejét

A regisztrációs űrlap kitöltése után meg kell nyomni a Bejelentkezés gombot, és az Escylon játék online elérhetővé válik az Ön számára. Ismerje meg a nagylelkűség igazságát és értje meg a könyörtelen valóságát. Melyik lenne megfelelőbb a természetéhez? Az Escylon online játék segít kitalálni.

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan kell Escilonnak játszani, először képzést kell tartania a Bonfire-en. Miután sikeresen teljesítette ezt a küldetést, statikus pontot kap, plusz néhány hasznos dolgot. Ha megérti a játék mechanizmusát, meglátogathatja az összes elérhető helyet. Az Escilon online játék mind földalatti, mind földalatti helyszíneket tartalmaz.

földalatti a szárazföld, a szigetek és a tengerek, a föld alatti labirintus. Minden helyen különféle állatok fognak élni, amelyekből időszakosan kiürülnek az erőforrások, amelyeket fel kell venni. Mivel mindent el kell készítenie a játékban, így az elfogyott erőforrások hasznosak lehetnek kenőcsök készítéséhez, ruhák és fegyverek készítéséhez. De ezt később közelebbről megvizsgáljuk.

Szóval, kitaláltuk, hogy hol zajlik a játék. A vadon élő állatok fő élőhelye a barlangfalu. A következő helyek találhatók itt:

 • Bonfire
 • Lovasfőnök-barlang
 • Spirit Barlang
 • A Masters-barlang
 • Battlefield
 • Antistes kunyhó
 • kereskedelmi oltár
 • Opifex
 • temploma
 • Ice
 • barlang
A fenti helyeken kívül hozzáférhet a Halászfaluhoz, ahol hajót vásárolhat, és küldetési feladatot is elvégezhet.

A Escylon játékához ki kell választania, hogyan szeretné látni a karaktered. Az Escylon online játékban harcosok és varázslók vannak. Megkülönböztető tulajdonságaikkal és képességeikkel rendelkeznek. A harcosok fő paramétere a fizika. A harag és az ügyesség felkeltésére is ügyelnie kell. A varázslók hangsúlyozzák az intelligenciát. Ezen felül meg kell győződnie arról, hogy a szintek növekedésével felteheti a szükséges mágikus tárgyakat.

Mint már említettem, akkor a szükséges dolgokat maga készíti el. Az Escilon egy folyamatos küzdelem a túlélésért, és természetesen puszta kezével nem fogja túlélni ebben a világban. Csak nagyon sok erőforrás van, de miután megszerez valamit, finomítania kell azt, mielőtt hasznos dologmá válik. Ebben az online játékban a következő források állnak rendelkezésre: különféle növények, gombák, gyökerek, kövek, ágak, valamint azok, amelyek állatokból estek le. Csak akkor használhatja őket, ha azonosította a Szellemek barlangjában. Az azonosítás után elkészítheti például kenőcsöt (ha ismeri a receptet), kicserélheti az erőforrást valami hasznosabbra, vagy egyszerűen csak megeszi, és növelheti ezt a státust.

Van egy pénznem a játékban - a kagyló. De pénzt kereshet ugyanazon források kereskedelmével vagy egy szakma elsajátításával. Ha szereti a békés munkát, légy sámán vagy mester. Ebben az esetben a szolgáltatások jól fizetnek.

-nél azonban az alkotók vigyáztak a harci rendszerre. Vegyen részt csoportos csatákban más játékosokkal és állatokkal, valamint párbajokban. Fegyvereid kövek, kések, tengelyek, botok, csapok lesznek. Bármelyik csatába lépsz, mindig törekedj a győzelemre! Felemelkedjen magabiztosan a hírnév csúcsára, és szerezzen tapasztalatokat, amelyek szükségesek a további út folytatásához.

alapvetően az online játék a küldetési feladatok elvégzéséből áll. Az egész a Virtus-tól kapott első tábortűz kereséssel kezdődik. További feladatokat az öreg Antistektől fog vállalni. Minél tovább játszol, annál több küldetés érkezik. Minden szinttel egyre érdekesebbé és változatosabbá válnak.

A szintnél játszani az online játékot Escylon, akkor mozoghat az egyik korszakról a másikra. És minden szintnek megvannak a maga előnyei és jellemzői. Például a mágusok esetében az intelligencia egységénkénti manna mennyisége a szinttől függ. Az 5. szintet meghaladó harcosok oktatókat és mestereket hívhatnak meg csatatéren vagy csapások elkerülésére. A 4. szint jellemzõje a szakmai készségek fejlesztésének lehetõsége. Adja át és értékelje ezeket a rendkívüli szinteket, élvezze az ókori világ hangulatát, izgalmas utazást tegyen a korszakokon keresztül. Mindezt és még sok minden mást kínál Önnek az Escylon online játék.

regisztráció az Escylon játékban mindenki számára elérhető. Ez a titokzatos világ készen áll a fogadására! Üdvözöljük az izgalmas virtualitás hatalmában! Hagyja, hogy a játék minden bizonnyal nagy örömmel szolgáljon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more