Könyvjelzők

Örök Evolúció

Alternatív nevek:
Az

Eternal Evolution egy érdekes IDLE RPG mobileszközökhöz. Ebben a játékban kiváló minőségű grafikát fog látni rajzfilm stílusú. A zene szép és a karakterek hangjátéka nagyon realisztikus.

Mielőtt elkezdené játszani az Eternal Evolutiont, hozz létre egy játéknevet magadnak, és válassz egy avatar képet.

Ha először játszol ilyen játékkal, ne aggódj, a játék elején található világos és tömör oktatóanyagnak köszönhetően mindent könnyen megérthetsz.

Tedd csapatod legerősebbé a varázslatos fantáziavilágban.

  • Végezze el a küldetéseket, hogy új harcosokat szerezzen
  • Az osztag minden tagjának készségeinek fejlesztése
  • Legyél az aréna vezetője
  • Csatlakozz egy céhhez és vegyél részt rajtaütésekben

Hihetetlenül változatos játékmenet vár rád.

Először is érdemes eldönteni, hogy mely harcosok alkotnak egy osztagot, hogy mindegyikük képességei erősítsék és kiegészítsék a többiek tehetségét. Határozottan szüksége van egy erős harcosra a frontvonalhoz, amely képes ellenállni az ellenséges támadásoknak. Rajta kívül szükség van egy mágusra és egy íjászra, akik messziről hihetetlen mennyiségű sebzést tudnak okozni, illetve egy egységre, amely helyreállítja a harcosok állóképességét, vagy meggyengíti az ellenfeleket.

A csapat helyes kiválasztásától függ, hogy mekkora sikert érhet el a játékban. Ezután már csak fejlesztenie kell harcosait a csatákban szerzett tapasztalatok megszerzésével. Döntse el, hogy az egyes egységek egyedi képességei közül melyiket fejleszti ki. Emelje fel a hősök osztályát, ez jelentősen növeli a harcosok erejét és állóképességét.

A játékban szereplő kampány lényegében egy részletesebb edzés, amely lehetővé teszi, hogy megértsd, mik az alaposztályok erősségei és gyengeségei, és összeállíthatod a kezdőcsapatot.

Ezután egy könyörtelen arénát és több száz vagy akár több ezer csatát találsz más játékosok osztagaival.

A harcrendszer egyszerű, az Ön feladata, hogy időben használja a harcosok speciális képességeit, és válassza ki, hogy az ellenfelek közül melyiket támadja meg, vagy melyik szövetségesnek van szüksége támogatásra. Nem szükséges folyamatosan irányítani mindent, ami a csatatéren történik, ha biztos abban, hogy az osztag fölényben van az ellenséggel szemben, akkor bekapcsolhatja az automatikus harci módot.

Ne felejtse el frissíteni fegyvereit és felszereléseit. Ez extra előnyhöz juttathatja a harcosait csata közben.

Kommunikáljon más játékosokkal, válasszon vagy hozzon létre szövetséget. Segíts szövetségeseidnek a fejlődésben és vegyenek részt közös rajtaütésekben.

Ne hagyj ki egy napot. Jelentkezzen be rendszeresen, és kapjon napi és heti bejelentkezési jutalmakat.

Időnként ellenőrizze a frissítéseket. A játék folyamatosan frissül új hősökkel és helyszínekkel, ahol értékes leletek és új ellenfelek várnak rád.

Az Ön kényelme érdekében a játékban található egy bolt, ahol megvásárolhatja a szükséges erőforrásokat, harcoskártyákat és egyéb hasznos tárgyakat, mind játékbeli valutáért, mind valódi pénzért. A választék naponta frissül.

Az ezen az oldalon található linkre kattintva ingyenesen letöltheti az

Eternal Evolutiont Android rendszeren.

Kezdj el játszani most, és légy az aréna legfélelmetesebb harcosa!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more