Könyvjelzők

Ethyrial: Echoes of Yore

Alternatív nevek:

Ethyrial: Echoes of Yore MMORPG játék. Játszhatsz PC-n. Grafika rajzfilm stílusú, 3d, részletes. A szinkronizálást hivatásos színészek végezték. A zene kellemes, és idővel nem fáraszt.

A játék során belépsz az Irumesa nevű világba. Ez egy veszélyes hely, ahol csapdák és ellenségek leselkedhetnek minden fordulóban.

A cselekmény meglehetősen bonyolult, az események további alakulása az Ön döntéseitől függ.

Mielőtt elkezdené játszani az Ethyrial: Echoes of Yore-t, válasszon egy osztályt, és szabja testre karaktere megjelenését. Ezután egy kis kiképzési küldetésen kell keresztül menned, ahol megismerkedsz a kezelőszervekkel, és elkezdheted a játékot.

  • Menjen el egy utazásra, és fedezze fel a
  • körüli területeket
  • Elpusztítsd az ellenséget
  • Keressen felszerelést és erős fegyvereket
  • Tanuljon meg új ütéseket és védekezéseket
  • Sztoriküldetések és mellékküldetések teljesítése
  • Keressen barátokat a játékban, akikkel könnyebben utazhat veszélyes helyeken

Ez csak egy rövid lista azokról a dolgokról, amelyek a karakteredre várnak a játékban. Minden mást már az átjárás során megtudhat.

Barangolja be a királyságot egyedül vagy baráti társasággal. Nem minden terület egyformán veszélyes. Az Edriwin nevű város a birodalom fővárosa és viszonylag biztonságos hely, minél távolabb kerülsz a főutaktól és a fővárostól, annál több veszély vár rád az úton. Jobb, ha nem megy egyedül hosszú utakra. A játék során elkerülhetetlenül olyan helyzetbe kerülsz, amikor a karaktered meghal, és csak a közelben lévő társak menthetik meg az értékes ingatlanokat, felszereléseket és fegyvereket, amelyek akkoriban nálad lesznek. Ha a főszereplő egy egyéni utazás során meghal, akkor előfordulhat, hogy nem lesz ideje időben elérni a halál helyét, hogy visszaadja tulajdonát. Lehetőség van más játékosok támadására, de jobb, ha ezt nem tesszük meg. Ebben az esetben jutalmat osztanak ki a bűncselekményt elkövető karakter fejének. A fejvadászok kemény fickók, akikkel jobb, ha nem vacakolsz, jól fel vannak fegyverkezve, és nehéz lesz nyerni az ilyen csatákban.

Nem kell azon törnie a fejét, hogy mit csináljon a játékban. A főtörténeten kívül több mint 100 küldetés, körülbelül 10 kazama, raidek, boss csaták és végjáték kihívások állnak rendelkezésre.

Egy ilyen változatosság sok estén át érdekes kalandokat kínálhat számodra.

Ha magányos farkas vagy, és nem szeretsz a társaságban játszani, ebben az esetben át kell gondolnod a véleményedet. A játék célja, hogy megkönnyítse a feladatok elvégzését más játékosok társaságában. Hívd meg barátaidat a csapatba, vagy köss új ismeretségeket a játék során.

A már elérhető funkcionalitás mellett folyamatosan jelennek meg az új fegyverek és dekorációk. Érdekes helyek nyílnak meg, és izgalmas küldetéseket adnak hozzá.

Hogy ne maradj le semmiről, nézz vissza gyakran a frissítésekért, a fejlesztők igyekeznek a játékosok kedvében járni, és még érdekesebbé tenni a játékot.

A

Ethyrial: Echoes of Yore ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztő weboldalán.

Telepítsd a játékot most, és indulj kalandra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more