Könyvjelzők

Europe 1400

Alternatív nevek: Europe 1400

Europa 1400 Online - egy ingyenes böngésző alapú játék, amely segítségével létrehozhatunk saját dinasztia. Itt lehet egy bonyolult kereskedő és elismert mester, vagy mókás gazember ...

Europe 1400 online elérhető minden böngészőben és telepítse a játék kliens nem kell említeni!

Gombot a játékban, meg kell Regisztráció Europe 1400: a regisztrációs mezők a honlapon válasszon egy játék szerver, írja be a nevét a jövőben dinasztia (játékos neve), az e-mail. postacím (e-mail) és a jelszót. Ezután Elfogadom a használati feltételeket játékok, és ebben Regisztráció a Europe 1400 játék véget ér, elmész egy új oldalt, akkor létrehozhat egy képet a hős. Itt lehet választani a szex a karakter, az avatar, és rendeljen hozzá egy nevet. Kattintva a lap "Master" választhatják a dinasztia jelképe és az első workshop, a következő területeken: Mester tintapatron, tudós és Rogue. Most, ha készen áll elindítani a játékot, kattintson a "Start Game", és bejutni a játékteret!

A karaktered hat tehetségek: Craft, ékesszólás, sötétség, tudás mágia, Battle és a tárgyalások. Javítani kell ezeket a tehetségeket használható tárgyak. Maximális szintje szállítás - 100.

Különben tehetség, lehetőség van a játékban, hogy válasszon egy szakma Alchemist, Farmer, Thief, Priest, rabló, tulajdonosa, a kocsma, kovács, asztalos, vagy a Weaver.

Online játék Europa 1400 ötféle helyszínen, a város, amely kerül sor a fő játék. Ezek a következők: kerület mesterek, Neighborhood vendéglők Gengszter kerület, erdei és District tudósok. Ezeken a helyeken a karakter, hogy a küldetés (quest feladatok).

Kezdetben a karakter kell gyűjteni erőforrásokat, vagy megvenni a piacon (erőforrások a játékban eltérőek, attól függően, hogy az irányt a stúdió). Az erőforrások a workshop képes árut, amelyet aztán el lehet adni újra a piacon, és a pénzt, hogy építsenek több, műhelyek (építhet 4. workshop-ok), és kiterjeszti az üzemeltető személyzet.

Figyelem! Ha elégedetlen a mester, akkor is meg kell semmisíteni.

Online játék Europe 1400 az egyik legfontosabb kereskedelmi központja minden típusú termékek, ezen a piacon. Itt lehet vásárolni, eladni, kezelésére, szállítására és könyörögni (ha ezt az igényt.) A játék saját valuta - Gold. Amellett, hogy arany van Rubin, ami eladni "igazi".

Alakulásával együtt lakóhelye (tartózkodási fejleszteni a kiterjesztések és fejlesztések), a karakter fog tanulni tehetségét és típusú kereskedelem és a terv intrika.

Játszható online játék Europe 1400 is, azok kémek, aki figyelemmel kíséri a többi játékos, és bizonyítékokat gyűjtsön ellenük.

Europe 1400 online játék van egy ilyen épület a Városháza. Ez az a hely, ahol a politikai élet a városban: vannak jogi könyvek felülvizsgálja irodák és a tárgyalóteremben. Itt lehet kapni a címet (ez növeli a hírnevét, és amelyek bizonyos pozíciók és a kiterjesztések rezidencia), vagy hogy a kérelmet az új épület.

Játék Europe 1400 Online kínál építeni a gazdasági birodalom a kézművesség, egyre gyakorlott kereskedő és emelkedik a politikai Olympus. Miután egy egyszerű kunyhóban a játékban lehet alakítani a palotába. Minden attól függ, hogy az erőfeszítéseket.

Játszható online játék Europe 1400 lehetséges, a kereskedelem más játékosokkal, közvetlenül, a raktárban. Ebben az esetben akkor is előnyös árak, amelyek függetlenek a piacon.

Elérése elegendő befolyása és a jólét, a karakter képes a politikai karrierjét. A jelenléte a különböző álláspontok, hogy neki a kiváltságokat és a bónuszok, így hatásának erősítése és törje össze a versenytársak.

A játék Európában 1400, akkor csatlakozhat a céh, vagy létrehozhatja a saját. Segítségével a Guild, játék a többi játékossal, akkor többet elérni a játékban ...

A játék háromdimenziós grafikával, így Európában 1400 fog játszani elég szépen!

Mivel a játék elég sok különböző funkciók a legjobban leírni nem ajánlott. A legjobb megoldás az lenne, Europe 1400 bejegyzés, amelyben látni mindent!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more