Könyvjelzők

Euro Truck Simulator

Alternatív nevek: Euro Truck Simulator

Játék Euro Pálya Simulator - csendes játék, tökéletesen alkalmas a nyugodt városában a hideg téli estéken. A szimulációs játék, amely tökéletesen megtestesíti a legjobb minőségű a gazdasági stratégia. Ez egyfajta játék, veterán, mint a hivatalos kiadás került sor 2008-ban, 2012-ben és az utolsó projekt a fejlesztők már bemutatta folytatása. A játék grafikája biztosan nem a legtöbb jó minőségű és fényes, de ez lett a norma az ügyben végrehajtásának szimulátorok kamionosok. Az ilyen jellegű projekteket alapvetően hozza telek és a játékmenet végrehajtását.

Játék Euro Truck Simulator - a lehetőség, hogy egy teherautó-sofőr. Ha mindig is arról álmodott, hogy egy teherautó-sofőr szállítására különböző áruk egész kiterjedésű a föld, ez a lehetőség. A játékot az első ember, hanem azért, mert a képernyő jelenik meg a sebességmérő és a képernyőkön. Ahhoz, hogy megértsük, mi ez a játék, akkor megjelenik egy külön Euro Truck Simulator videó trailer. Amellett, hogy minden résztvevőnek hozzáférése lesz a térkép, amelyet alkalmazni kell előre az export útvonalakat. Minden tenni, mint reálisan és megfontoltan, így minden vezető tudja állítani a tükröt magad. Annak érdekében, hogy a karakter nem fáradt, a képernyő állítsa a megfelelő skála mutató.

Euro Truck Simulator Oroszországban és más országokban sikerült értékelni. Előtte minden játékosnak van egy nagy szám a missziók és feladatok, amelyek a teljesítmény annak köszönhető ösztönző bónusz és készpénz díjat. A karaktered lesz, hogy szorosan figyelemmel kíséri az állam a jármű (ami szintén könnyen megoldható egy speciális exponenciális skála), és megjavítsa amikor csak szüksége van, hogy ne elakad az úton valahol.

Hogy tovább intrika te, és akkor gyorsan le Euro Truck Simulator, azt mondta a projektről elérhető a karrier létrán, azaz, a játék lesz az előtte álló egy határozott célja. Ahhoz, hogy a rangot minden új munka, akkor meg kell játszani Euro Truck Simulator, végrehajtása egy sor konkrét feladatokat. A lejátszó nem unatkozik, munkahelyeket minden új szinten lesz bonyolultabb.

Ahogy egyre a vezető razvozyaschim terhelés különböző irányokba, akkor kell vigyázni egyre engedélyek és vízumok. Szedjétek össze a szükséges összeget, akkor vegyél egy engedély belépés egy adott országban. Az engedély költségnövekedés méretétől függően az országban. Játék célja, hogy apróságok, így a sofőr lesz szükség külön engedély megszerzésére a veszélyes anyagok szállítására. Mint látható, nem fogsz unatkozni, miután lehet letölteni Euro pálya Simulator.

Még annak ellenére, hogy ma már nem lehet játszani Euro Truck Simulator ingyenesen letölthető (bejelentett érték között változik, 7-8 dollár), sok játékos aktív résztvevői a projektben, és tanulnunk együtt élni az életét egy traktoros.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more