Könyvjelzők

Euro Truck Simulator 2

Alternatív nevek: Euro Truck Simulator 2

Játék Euro Pálya Simulator 2 - folytatása a híres pro-life szimulátor kamionosok projektet. Mint látható, a játékosoknak, hogy az ember lelke, mint a szimulátorokat, amelyek nem teszik a 90%-a rendelkezik a feszültség és fejlesztése ravasz stratégiákat és terveket, de csak ad lehetőséget a kikapcsolódásra, és élni az életét a közönséges ember. A fejlesztők ezt a projektet a cseh SCS Software. Folytatása a legendás szimulátor teljesen felújított és büszkélkedhet jobb teljesítmény, több szórakoztató tevékenységek, és természetesen, fejlettebb grafika. Mindebben biztos lehet benne, ránézésre az Euro Truck Simulator 2 videó trailer.

A fő által elérni kívánt cél a fejlesztők a projekt volt, a lehető legközelebb a valósághoz, a játék a valóságot. Most nem minden út lesz képes legyőzni gyorsan és simán, a játék Euro Truck Simulator 2-t készített egy-két meglepetés, amelyek végrehajtása torlódás az utakon, és tejkaramella. Változik, ami a forgalmi dugókat (amit lehet tanulni során a játék), és attól függően, melyik opciót kell választani ki a javasolt helyzetekben. Az alkotók megpróbálták a legjobb, mert most a számítógép vezetés szerint minden szabályt az út (figyelembe véve az összes árnyalatok - beavatkozás jobb, kisebb egyezmények és így tovább -, csak nem tud, hogy letölthető Euro pálya Simulator 2).

Ebben az időben a projekt tökéletesen felismerte a rendszer a közúti jelzőtáblák. Legtöbbjük a célja, hogy korlátozzák a mozgás sebességét a hős. Kezdetben meg a sebességkorlátozás 90 km, de ha azt akarjuk, hogy ez a beállítás letilthatja. Ha tudja, hogy Euro Truck Simulator 2 letöltés, akkor nézd meg magad a "legitimitása" az új változata a játék, mert vannak még autók sebességkorlátozások egyes országokban.

Természetesen, mint minden a szimuláció, a játék Euro pálya Simulator 2 nyújt a résztvevőknek néhány felgyorsult játék ideje. A sofőr vezetheti pihenés nélkül 11 órán keresztül, de miután ezúttal sürgős hogy 9 óra pihenés, és meg kell tervezni előre, hogy tudja, hogy egy tisztességes szálloda éjszakára. Szimulálása fáradtság is rájött, nagyon reális, most, hogy a karakter lesz kimerült a fáradtság, a játék képernyő teljesen sötét, és az irányítást a jármű lesz igazán elveszett, ami valószínűleg provokálni elérje a hős egy balesetben. Aztán, hogy továbbra is Euro Truck Simulator 2 játék, meg kell javítani az autót, hogy a töltőállomás. Ha szükséges, a szimuláció a fáradtság, a beállításokat is ki van kapcsolva.

Mindazok, akik az Euro Truck Simulator 2 letöltés ingyen jelentjük be, hogy a játék jelenleg költségek körülbelül 20 $, míg a vásárló azt a hivatalos oldalon.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more