Könyvjelzők

Everspace 2

Alternatív nevek:
Az

Everspace 2 egy űrlövöldözős játék, amelyet PC-n játszhatsz. A grafika kiváló minőségű, a nyílt térben vívott csaták valósághűek. A szinkronjáték professzionálisan történik. A zene könnyed és nem feltűnő repülés közben, és energikus, ha harc van.

A karaktered ebben a játékban egy űrhajópilóta. Ő egy klón, és Adam Roslinnak hívják. A bűnözői világ főnökei közötti összecsapások rendezésével és különféle feladatok elvégzésével próbál sikert elérni.

A térnek azt a szektorát, amelyben a játék eseményei játszódnak, zónának nevezzük. Ez a terület egy nagy konfliktus szélén billeg. Neked és a főszereplővel együtt minden erejüket meg kell majd fordítanod, hogy megakadályozd, hogy egy véres háború elpusztítsa a tér ezen részét.

Az Everspace 2 játék érdekes lesz, sok dolgod lesz:

  • Fedezze fel a csillagrendszereket és az egyes bolygókat
  • Ismerd meg a zónában élő összes fajt
  • Szerezzen erőforrásokat, és frissítse hajóját
  • Teljes történet és mellékküldetések
  • Fejleszd képességeidet pilótaként, és légy ász
  • Használjon diplomáciát ott, ahol lehetetlen erővel eredményeket elérni
  • Találj szövetségeseket, és köss legyőzhetetlen szövetséget más pilótákkal

A játékteret ebben az esetben egy meglehetősen nagy űrszektor jelenti, több csillagrendszerrel, aszteroidákkal és egyéb érdekes objektumokkal.

A játék kezdete után először nehéz lesz eligazodni a háromdimenziós térben, de hamar megszokod. Egy kis képzési küldetés segít megérteni a menedzsment jellemzőit.

Próbáld meg felfedezni a tér minden szegletét, ha nem akarsz lemaradni valami hasznosról, és teljesíts mellékküldetéseket, hogy több tapasztalatot szerezz.

A csaták megnyeréséhez első osztályú pilótává kell válnod, nem mindent a fegyverek ereje dönt el. Használd fel ellene az ellenség gyengeségeit, ha nagy és ügyetlen hajóról van szó, körözz a sebzés körül, miközben kerüld a viszonzást.

Nehéz lesz egyedül szembenézni az ellenséggel. Ismerkedjen meg más pilóták között, és kössön kölcsönösen előnyös szövetségeket.

Építsen egy kis hajóarmadát, és váljon jelentős erővé a Zon űrszektorában. Hozzon létre különféle osztályú hajókat flottája számára, és tanulja meg használni őket a csatatéren.

Frissítse a fegyvereket és a védelmet minden alkalommal, tanuljon meg új technológiákat, hogy a fegyvereket még halálosabbá, a páncélzatot pedig erősebbé tegye. A történetkampány végére érve a játék nem ér véget. Keressen kalandot a legveszélyesebb szektorokban, vagy menjen át az ősi portálokon, amelyek korábban ismeretlen helyekre vezetnek. Javítsd tovább a hajót, és alakítsd a galaxis legjobb vadászgépévé, egyedi fegyverekkel felszerelve.

Everspace 2 letöltés ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Ha szereted az űrjátékokat, nem hagyhatod ki ezt az izgalmas, RPG elemekkel ellátott űrlövőt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more