Könyvjelzők

Evil Lands

Alternatív nevek:
Az

Evil Lands az egyik legjobb RPG-nek tekinthető mobil platformokon, bár MMORPG-ként van pozicionálva. Ez egy nagyon szép játék, minden bizonnyal az egyik legjobb grafikai minőség és effektusok tekintetében. A karakterek jól megszólaltak, a zene kellemes és nem tolakodó. Ebben a játékban felfedezheti a nyitott világot, végrehajthat feladatokat és küldetéseket egyedül vagy más játékosokkal.

Mielőtt az Evil Lands játékkal játszol, választanod kell egyet a három karakterosztály közül.

Három osztály közül lehet választani:

  • Harcos
  • Mag
  • Assassin

A hős megjelenését nem tudod kiválasztani, sajnos a karakterszerkesztő csak egy osztály kiválasztására korlátozódik.

Ezután válassz egyet a térkép három területe közül, és indulj el egy kalandra.

Csak te döntöd el, hogy a jó vagy a rossz oldalán állsz-e. küldetést teljesíthetsz egyedül vagy más játékosokkal társaságban. Ha az utazás során találkoztál ellenséges idegenekkel, csatlakozz a csatához, a győzelmek jó néhány tapasztalati pontot hoznak.

Ne felejtsd el összegyűjteni a legyőzött ellenségek által elejtett tárgyakat. A karaktered jobban felszereli a fegyvereket és a páncéldarabokat, mint azok, amelyek automatikusan fel vannak szerelve rád, miután felveszed őket.

Ha meghalsz, abban a faluban fogsz feltámadni, amely a kiválasztott helyre költözéskor induló. Ezen a helyen kaphatsz küldetéseket a helyiektől, néha elég érdekes küldetésekhez vezetnek.

Itt a frakciód többi játékosával is találkozhatsz, helyüket zöld jelzésekkel jelöljük a térképen. Lehetősége van megkérni valakit, hogy csatlakozzon hozzád, hogy segítsen a megbízásodban. Vagy éppen ellenkezőleg, segíts magadon, ha rákérdeznek.

A

Chat elérhető a frakciószövetségesekkel való kommunikációhoz, melynek segítségével új ismeretségeket és barátokat köthet.

Fedezze fel a kazamatákat, hogy megtalálja az ott elrejtett hatalmas kincseket a sötétség teremtményeinek védelme alatt. Minden börtönben le kell győznie a helyi főnököt, amit nagyon nehéz lesz egyedül megbirkózni.

A világ több helyszínre oszlik, ezek egy részének meglátogatásához el kell érni egy bizonyos szintet. Ha a szinted még nem elég, ne csüggedj, teljesíthetsz még néhány küldetést, hogy felhalmozd a szükséges mennyiségű tapasztalatot. De van lehetőség a másik irányba menni, vándorolni ellenfeleket keresni, és tapasztalatokat szerezni a legyőzésükért.

A játéknak beépített boltja van. A játékon belüli pénznemért, és ezek a kristályok, amelyeket nagyon nehéz beszerezni, és aranyat, lehetőséget kapsz hasznos tárgyak vásárlására. Természetesen valódi pénzért is megvásárolhatja őket, de ez nem szükséges, minden tárgyat úgyis be lehet szerezni, még akkor is, ha az több időt vesz igénybe.

A fejlesztők rendszeresen frissítik a játékot, fejlesztéseket hajtanak végre és hibákat javítanak. Emellett folyamatosan bővülnek az új küldetések, fegyverek, páncélok és egyéb tárgyak.

A

Evil Lands ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található linkre kattintva.

Kezdje el a játékot most, hogy megvédje a varázslatos világot a ráborult sötétség hordáitól!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more