Könyvjelzők

Evolúció

Alternatív nevek: Evolutions

Online Game Evolution - ingyenes böngészős játék. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy a világ a kataklizma után, hogy részt vegyen az ébredés. Evolution online játék - a folyamatos harc a hatalomért, a három elem. Mindenki már régóta ismert, a jó és a rossz, valamint a semleges erő, amelynek célja, hogy az egyensúly megtartása. Evolution Online megadja neked a lehetőséget, hogy a döntéseket, és vált az egyik oldalon. Csatlakozz Evolution neked egy társasjáték, és nyissa ki az ajtót, hogy az ismeretlen világ a jövőben. Ez a játék van állítva egy nagy teljesítményű szerver, és így egy nagyszerű arány. De, ha akarod, akkor telepíteni a számítógépre az ügyfél része a játéknak, hogy biztosítsák a forgalom csökkentésére. Business, mint mondják, takarékos. Evolution Online regisztráció mindenki számára elérhető, és nem bonyolult, problémás folyamat. Csak írja be a karaktered nevét, e-mail cím, jelszó (ismételje meg ismét), a kódot a kép, majd kattintson a Register. Vegyél részt a játékban evolúció tett meg egy teljes lakos hatalmas virtuális világban, ahol minden a hadviselő felek várják neki. Ismerd fel, mi a lélek és próbálja kiválasztani saját útját.

Evolution online játék számos forgatókönyvet a karakter. Azok, akik igyekeznek leküzdésére dicsőség, direkt módon az arénába. Itt van, hogy a nagy csata. Minden új szintre, akkor érezni a kielégítő és Estsilon játék sokkal érdekesebb, mint a fenti lépéseket, hogy a dédelgetett dicsőség hatalmas harcos. A harcrendszer a játék szokatlant párbajok, csoport, kaotikus és vegyes harcol. Ön is részt vehet az egyszerű és lovas harcol. Azonban nem mindenki annyira szerető és vérszomjas csaták sír. Vannak emberek, akik álmodnak egy csendes mért életet. Evolution játék gondját a békés polgárokat, és egy választás a sok szakma. Ha nem akarok gondolni a háború, és rendelkeznie kell az egyiket, és semmi nem akadályozza abban mélyebbre gazdasági tevékenységet. Az akvizíció az engedély, akkor lesz egy bűvész, a kovács, egy orvos, egy erdész, egy bányász. De ez nem egy teljes listát a foglalkozások. Ja, és még egy meglepetés! Nyugtalan izgalom a rajongók számára a játék által létrehozott egy labirintus versenyen. Az íze és értelme a kockázat bugyogott a vér az ereiben? Kérlek! Menj oda!

Miután úgy döntött, hogy natív módon és karakter, nem kalapács folyamatosan arra törekszenek, hogy javítsák a teljesítményüket. Apropó a karaktert. Ez lehet akár férfi vagy nő. Csakúgy, mint a hagyományos, vagy egyedi. A játékban vannak olyan paraméterek jellemzik hőseink ösztön, készség, erő és a tartósság.

Lejátszás Estsilon Te leszel az Oasis és a szomszédos területeken. Kiválaszthatja a régi vagy az új shell a főtérre. Így te magad akarod. Megváltoztatása típusú karakter fordul elő, a kérdőívet. Hely minden esetben ugyanazok maradnak. Van egy arénában, bank, állami és Exchange Commission boltok, templom, házak megrendelések és a mesterek, kölcsönző, a piaci mesterek, holtág, sűrű erdő, a sötét barlang, emlékmű és verseny labirintus. Természetesen, meg kell kitalálni, hogy mi micsoda. Például a bank - egy tároló a deviza megtakarítások, üzletek célja a vételi és eladási különböző dolgokat, és így

A játékot online Evolution könnyebb lesz, ha meg tudjuk ragadni a megfelelő mennyiségű aranyat, vagy mentse a játékot eurót. Végtére is, hogy adja meg a lehetőséget, hogy megszerezzék a szükséges dolgokat. Vannak készlet dolog: Reg. dolog, hogy elérhető a boltokban, a dolgok javult a módosítók, mágia, erőforrások és ajándékokat. Hogy csak nem szerepel ezek a készletek! A fegyverek és páncélok, és ruházati, valamint tárgyak és emlékek, és gyógynövények, és a folyami ajándékok és így tovább.

Biztosítani maguknak a szükséges dolgokat, akkor nem kell, hogy kényelmetlenül érzi magát. Miután mindegyik, vagy inkább a jelenlétük, sok múlik. Mit gondolsz, hogyan lehet harcolni sikeres anélkül, hogy a jó felszerelés? Logikus, nem. Így próbálja felvenni a dolgokat megfelelően és módosítók.

A játékot online is Estsilon az igazi barátok, ami itt talál. Lehetőséged van arra, hogy saját érdekében, vagy csatlakozni egy meglévő. Ehhez, akkor csak meg kell, hogy válassza ki a legmegfelelőbb az Ön számára.

Ön minden bizonnyal értékelni az előnyeit a játék. Az ő színes játék örömet neked, és a versenyek megrendezésre adminisztráció hozza kellemes meglepetés. Ha valami nem világos, kisegítő személyzet mindig segítőkész, és segítségre van szüksége.

Sok szerencsét, kedves alkotók az új világ!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more