Könyvjelzők

egzotikus farm

Alternatív nevek:

Exotic Farm egy igazi farm egy trópusi szigeten. A játék színes rajzfilm stílusú grafikával, szórakoztató zenével és nagyon valósághű hangzásvilággal rendelkezik.

Segíts Jillnek farmot felállítani egy igazi trópusi paradicsomban.

Legutóbb saját szigetének lett a tulajdonosa, nagyon kellemes klímával. De ahhoz, hogy ez a hely virágzó farmnak tűnjön, keményen kell dolgoznia.

  • Tiszta föld a szántók számára
  • Zöldségek és gyümölcsök termesztése
  • Jill otthonának javítása és frissítése
  • Műhelyek és gyárak építése
  • Állatok örökbefogadása és gondozása a gazdaságban
  • Gyártott termékek kereskedelme nyereség elérése érdekében

A siker érdekében minden lépést át kell gondolnia, és meg kell határoznia a munka helyes sorrendjét.

A termesztett gyümölcsök és zöldségek többsége egzotikus, és időbe telik, mire kitaláljuk, mi hozza a legtöbb profitot.

Haszonállatok közvetlenül a szigeten találhatók. Fedezze fel az összes elérhető területet. Ez építőanyagokat biztosít, és lehetővé teszi, hogy háziállatokat barangoljon a területen.

Az Önön múlik, hogyan fog kinézni a farm. Az elemeket tetszés szerint rendezze el, de ne feledje, hogy a háztartás irányítása kényelmes legyen, különben több időt vesz igénybe.

Egyes munkákat egyszerűbb elvégezni mezőgazdasági gépekkel. Keressen pénzt, hogy megvásároljon mindent, amire szüksége van. De ne rohanjon mindent egyszerre megvenni, lehet, hogy nem lesz elég fontosabb dolgokra.

Ha a farmodnak jelenleg nincs szüksége semmire, akkor feldíszítheted a területet. Vásároljon kerti bútorokat, műtárgyakat és ültessen virágokat a virágágyásokba. Ezek után a sok szépség között sokkal kellemesebb lesz bármilyen munkát végezni.

Ne felejtsd el ellenőrizni a játékot. Az állatok gondozást igényelnek, és a betakarítást időben kell betakarítani. Hogy kellemesebb legyen a mindennapi feladatok elvégzése, jutalom jár a játék látogatásáért.

A játékon belüli boltban megvásárolhatod a hiányzó kellékeket és építőanyagokat. Fizethetsz játékon belüli valutával vagy valódi pénzzel. Nem szükséges vásárolni, de ne felejtse el, hogy a játék teljesen ingyenes, és a fejlesztők egyetlen bevétele az Ön által elköltött pénz. Ha szeretnéd kifejezni a háládat nekik, vásárolj valamit.

A

Holidays új feladatokat hoz a játékba tematikus nyereményekkel. Az üzlet választéka ékszerekkel bővül és számos áru akciós áron lesz elérhető.

Ahhoz, hogy az ünnepi tartalom elérhetővé váljon, ne felejtse el időről időre ellenőrizni a frissítéseket, és akkor biztosan nem marad le semmiről.

Minden korosztály élvezni fogja az Exotic Farm játékot, nincs rohanás vagy kegyetlenség a játékban. A játékba való belépés minden játékos számára pozitív érzelmeket garantál.

A

Exotic Farm ingyenesen letölthető PC-re az ezen az oldalon közzétett linkről.

Ha mindig is arról álmodoztál, hogy egy trópusi szigeten gazdálkodj, akkor itt a lehetőség, telepítsd a játékot most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more