Könyvjelzők

F1 2013

Alternatív nevek: F1 2013

Annak ellenére, hogy mind a felállás F1 nem dicsekedhet, hogy bármilyen egyértelmű megkülönböztető jellemzőit, sikerül minden évben vonzza a figyelmet az új és új játék a közönség. F1 2013 - egy játék, ami csak megerősítette ezt az elméletet. Mivel a fejlesztő a projekt egy jól ismert csapat a Codemasters. Csak ők képesek rendszeresen készít egészen, mint amilyennek látszik első pillantásra azonos kiegészítéseket a gyermek és elbűvöl a játékosok minden egyes alkalommal erősebb és erősebb. Talán a fejlesztők, nem tud valamit, nem akarom, hogy személyesen ellenőrizze, hogy a pontosság az elmélet?

F1 2013 PC - nem nagyon különbözik elődei történet vagy játék, de a minősége kiváló, ez a kenőpénzt nem játékosok. Ha valaha is játszott a Forma-1, akkor biztos lehet benne, hogy az új rész a játék fogja érezni, mint a hal a vízben. Lesz egy találkozót egy ismerős karrier mód, ami bár úgy néz ki, hogy bizonyos mértékig egységes, de mégis arra ösztönzi cselekvésre eléggé. Nem sokat változott, és a játék a fizika. Egyes elemek, mint nem mindig őszinte és tisztességes bíráskodást, a fejlesztők is úgy döntött, hogy elhagyja, mivel úgy véli, úgy tűnik, hogy ez adja a játék saját, egyedi báját. Légy kész arra, hogy a kis probléma, megtakarítás, hogy kezdetben úgy tűnik, végzetes és helyrehozhatatlan, de a valóságban a "létező apróságok".

Először a játék, akkor meg kell, hogy töltse le a pre-F1-ben 2013-ban. Ma a legtöbb torrent tracker, megtalálja linkeket letölteni az összes létező változata a játék. Ezért a teljes telepítési folyamat a hálózati elviszi néhány percig (na jó, és attól függően, hogy a sebesség az internet, természetesen). Ha már a játék, akkor felel meg a már ismert korábbi projektek köre elég édes zenei kíséret, a korábban már beszámoltak a részleteket a felület. Formula 1 2013 - egy játék, amelyben mind a tapasztalt játékosok és a kezdők is úgy érzi, "otthon".

Mi az igaz, nem lehet beszélni, hogy ebben az időben a projekt készült rajongói néhány meglepetés. Először is, ez egy új játék mód - Classics, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy végre lovagolni a poros utakon, a 80-90-es években a oldovom és hihetetlenül elegáns autók! Az olyasmi, mint a játékosok megkérdezte régen, és most az imádságokat is válaszol. Letöltés Formula január 2013 lehet egyedül a ritka autók, hozzon létre egy új és nagyon kellemes, meleg légkört - nem fáradságos számítások felváltotta a hatalmas karakter. Kezelése az "öregek" nem könnyű, de rendkívül kellemes. Ha szívesen versenyzés, akkor tényleg meg kell próbálni a módban Classics!

Ahhoz, hogy megértsük, mit beszéltünk egész idő alatt, azt javasoljuk, hogy gondolja át az F1 2013 videó trailer, ahol a leírt előnyök a pontosság a legapróbb részletekig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more