Könyvjelzők

Fable III

Alternatív nevek: Fable III

Imádkozzatok, akik nem tudják, hogy ez a játék sorozat Fable. Fable 3 játék annak idején volt az egyik legjobban várt projektek, és a mai napig magabiztosan tartja a pozícióját, hogy az felkeltené a több ezer játékos a világ minden tájáról naponta. Tovább az előző játékfejlesztők próbálták fedezni, mint a nagy közönség a játékosok, a vezetői, a játék, hozzáférhető és érthető (ezért a játék, és sikerült, hogy egyike lett a legnépszerűbb projektek). Most, az alkotók a Fable 3 PC-emelte a lécet még magasabb. Az érdemi változtatásokat játékmenet a játék. A harmadik részben a játékmenet nem lehet bizonyítani trófeák járókelők és a hős mentesül hogy össze kell gyűjteni a négy különböző tapasztalatokat. Most már nincs többsége egyrészt nagyon hasznos, de a másik - teljesen felesleges mutatók. Most a projekt nincs képernyőn berendezések, és a fejlesztők úgy döntöttek, hogy törli a nyomvonal.

Játék Fable III már egyre racionálisabb és elfogadható. Első pillantásra, frissített kezelőfelület és a játék tűnhet kellemetlen, de ne ess kétségbe, idő előtt - ez mind idő kérdése, és a szokások. Például, a harmadik részben az áru-és szereld fel karakter kell menni a boltba, és menj jobbra pult helyett essek a szokásos termékek listáját. Ez árnyalatot ad a játék különleges varázsa.

Indítsa el a játékot, akkor le kell tölteni a Fable 3 hagyományokat. A projekt végre egy interaktív térkép, amely lehetővé teszi a hős, hogy vizsgálja meg a különböző területeken, találni küldetéseket és azonnal változás irányát, hozzáigazítva azt szerint a pont a feladat. A karakter képes lesz ingatlant vásárolni az olcsó, és vásárolni a különböző dolgokat, kedvezményes áron, ami gyakran kínálnak a kereskedők.

Játék Fable 3 történik 50 évvel a második rész. Most a világ uralja a fia, az utolsó hős Logan, és a főszereplő fog játszani öccse. Az idősebb Logan lesz, annál több autokratikus uralom lett a kapcsolata a családjával, ami provokálja a főhős menekülés. Mi fog történni ezután? Javasoljuk, hogy töltse le és fabliau 3 tanulni mindent maguknak. Mint egy rövid bejelentést csak hozzá, hogy békésen itt semmi nem lehet megoldani, és a főhős csatlakozzanak egy utazás, toborzás idegenek és városlakók serege ellenállás. Érdekes, nem?

Az előző játék, a harmadik rész fabliau főhős, hogy a harc a nem csak a stratégiai döntéseket és a harcművészetek, hanem varázslat. Hagyományosan, a fegyverek és a páncélok is jobb és jobb. A leírás fegyverek, három feladatok teljesítése, amely lehetővé teszi, hogy használja néhány saját szuper hatáskörét.

Annak érdekében, hogy jobban megértsék a játék, akkor képes lesz arra, hogy felülvizsgálja a Fable 3 videó trailer, amely valamennyi, a fő előnye a projekt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more