Könyvjelzők

Fable Legends

Alternatív nevek: A legenda felismerhetősége

Fable Legends játék legendák és történelem alapján.

A Fable Legends játék teljesen zsíros, úgy néz ki, mint egy vicces mese a hősi saga elemeivel. Ezt azonban a szerzők szándékozták, hogy a telek mérsékelten komoly legyen, egy kis humorral, de nem gyerekes, abban a reményben, hogy az RPG akció műfajában lévő projekt minden korosztályt vonz.

Tervezzük, hogy letölthetjük a Fable Legends for One Xbox és PC-t a Windows 10 rendszerben. Nyitott béta tesztet tartanak 2016 tavaszán. , és ugyanebben az évben a Studios Lionhead fejlesztője és a Microsoft Studios kiadója kiadja a játékot.

Az első kiadás nem tele van helyekkel, és a karakterek a fővárosban fogják végrehajtani tevékenységüket, de a szerzők egy sorozatot hoznak létre a folytatásokkal, fokozatosan bővítve a térképet, a karakterek összetételét és más pillanatokat. Ami a módokat illeti, a játékosok egy-egy játékos vagy szövetkezet közül választhatnak. Azonban, ha megállítjuk a választást egyetlen járaton, akkor nem marad egyedül, a számítógép által vezérelt karakterek társasága lesz.

Míg a projekten végzett munka teljes körű, a játékosok megpróbálnak többet megtudni arról, hogy a fejlesztők hogyan készülnek rájuk. Minden hír élénken megvitatódik és gyorsan elterjed, és megismerték, hogy a Fable Legends letöltése a szabadon játszható modellen lehetséges lesz.

A hős sorsa a sorsod.

Egy események fordulnak elő Albion sűrűn lakott világában, ahol elég várt helyzet áll fenn, amikor a mindenütt jelen lévő gonosz megakadályozza a dicsőséges hősök békés és boldogságos életét, és jó dolgokat.

Be a négy jó srác előtt, csak egy gazember, a goblinok és az orkok vezetője. Igen, a gazember egy, de az ő irányítása alatt sok agresszív kegyetlen ember, és aktívan használja hatalmát, és a hadseregét a nemes harcosokhoz küldi, hogy megakadályozza a jó szándékok teljesítését.

A hatalmas zöld szörnyek mellett a vezető csapdákat állít be és manipulálja az időjárást, különféle kataklizmákat okozva. Általában a hősök nem fognak unatkozni, és ha igen, a fő gazember gondoskodik róluk.

A jó oldalról ne várj el csodálatos új termékeket, hanem egy klasszikus archetípus-készlet:

 • Strashny, védve a legveszélyeztetettebb helyeken páncélkereszttel. Keveset mond, de miért van szükségünk szavakra, ha jó munkát végezsz,
 • Nehéz vállpántos váll. Egy bölcs és hűséges barát, aki a hátadat öleli fel a csatában;
 • Cute gyilkos kifinomult módon. A kezei jól ápoltak, mozdulatai kecsesek, és ténylegesen pár tőrre helyezi az ellenség hátulját,
 • A nyomorult, vicces bűvész, aki képes játékosan befagyasztani mindenkit, és úgy tesz, mintha semmit sem csinálna vele.
A

C-os hősöket olyan világban találja, ahol a mágia, a legendák és a történelem lettek. Csodálatos küldetésekre, kihívásokkal teli feladatokra, furcsa találkozókra vár, érdekes karakterekkel, Albionban. Ön maga határozza meg a szerepét egy ravasz csalónak, egy félelmetlen harcosnak, egy bátor zsoldosnak vagy önmagának.

A karaktered méltó a legjobbra, ezért győződjön meg róla, hogy nincs szüksége felszerelésre. Válasszon neki fegyvereket és páncélokat, amelyek megtalálhatók a ládákban, a fantasztikus világ útjain sétálva:

 • Sharp Sabers
 • Rágcsálók
 • Fényes acél kardok

erejüket és károsodó teljesítményük fokozatosan növelhető, kiváltságokat kapva, miután befejezte a Fable Legends számítógépen történő küldetését.

System követelmények

 • C: 64 bites / Windows 10
 • Memória: 6 Gb
 • processzor: Intel Core i7-860 Quad 2. 80GHz, AMD FX-8120
 • videokártya: Nvidia GeForce GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 7850
 • lemezterület: 15 Gb
 • Hangkártya DirectX 11
 • kompatibilitással
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more