Könyvjelzők

Fable: The Lost Chapters

Alternatív nevek: Fable: The Lost Chapters

Beszéljen a erényeit a játék gyűjtemény A Fable egyszerűen nincs értelme, mert a játékosok szerte a világon jól ismeri őket. Külön-külön, egy pár szót szeretnék mondani, mindegy, hogy egy játék Fable: The Lost Chapters. Ez egy csodálatos játék konzol történt az RPG műfajban (na jó, hogy sikerült intrika? ). Ez a projekt hosszú ideig maradt a játék XBOX volt, és alkalmas a számítógépek csak sokkal később a hivatalos bemutató a világ. De eltekintve a régóta várt verziója számítógépes játékosok várt egy nagyon kellemes meglepetés - aktualizált és továbbfejlesztett grafika. Meg kell Fable: The Lost Chapters le csak azért, mert a grafika: itt minden tökéletesen megvalósult, a dinamikus árnyékok, örvend népszerűségnek a modern játékok blur hatás, shader. Láthatjuk az árnyéka minden fa vagy bokor, és a túrázás az erdőben játék csak dacol leírás - ez csak akkor szükséges, ha a saját szememmel.

El kell végezni a Fable: The Lost Chapters küldetések, ami, mellesleg, van elég sok. Ez a része a játéknak - ez egy különleges világban, ahol a minden cselekvés okoz változást az események menetét. Minden egyes új munkahely fog változtatni, függetlenül a kívánságait. Attól függően, hogy a tevékenységét, akkor válhat akár egy bátor és bátor katona, szilárdan áll az oldalán az igazság, vagy az ördög, hozzájárul a terjedését a gonosz egész kiterjedésű a játék világában.

Plot fabliau bontakozik ki, a következők szerint: a főszereplő elvesztette az egész család mészárlás után rablók minden lakos szülőfalujába. Ezután ez a tragédia, a fiú jön híres hős nevű Maze, ami neki egy ajánlatot, hogy csatlakozzon az úgynevezett hősök guild. Elfogadásával ezt a javaslatot, a fiú esik a sorozat edzések és a képzés, amelynek során azt tapasztalta, a csatában legendás kard Fable: The Lost Chapters, és lesz egy igazi hős, képes bravúrokat és a bosszú.

Szeretném hangsúlyozni figyelmet a frissített és továbbfejlesztett rendszer küldetéseket. Most a hős kell, hogy minden feladatot a Guild of Heroes egy speciális kártyát küldetéseket. Amellett, komoly és felelős a missziók és feladatok a főszereplő lesz elérhető mini-játékok, és további funkciók, mint például a halászat vagy a kincsvadászat. A karaktered most már tudja, hogy a nyakkendő csomóját egy lány, tetszett neki, és élni a nyugodt családi életet. Különleges varázsa ad lehetőséget arra, hogy "dicsekedni" - lehet fogadni minden a résztvevőket, hogy egy adott feladat elvégzésének, amelyek csak néhány különösen Fable: The Lost Chapters fegyvereket.

Végrehajtása harcok és párbajok a játék nagyon reális, és egyszerűen lélegzetelállító. Ugyanakkor a komolyság itt állandóan összefonódik humorral és könnyedén. Egyes munkahelyek is bujkál piszkos trükkök és Kandi - légy óvatos. És elképzelni, mi történik, meg a Fable: The Lost Chapters videó trailer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more