Könyvjelzők

Glamour Factory

Alternatív nevek: Fabrika Glamura

Szeretné, hogy a leginkább elegáns, divatos és elbűvölő? Ezután a játék Glamour Factory online az Ön számára! Miután online játék Glamour Factory - egy egyedülálló ingyenes játék lányoknak törekvő sikerhez szerelmeseinek elbűvölő életmód, amelyben minden egyes eltarthat egy lenyűgöző módon egy hétköznapi lány csillag csillogás, bizonyítva tehetségét és képességeit.

Game Factory Glamour Online egyesíti érdekes világ és a szociális hálózati kommunikáció. Kerülj a figyelem középpontjába, a kommunikáció más szeretője a divat, részt vesznek a versenyeken és a divat párbaj!

Annak érdekében, hogy próbálja meg, hogy a leginkább stílusos és divatos, hogy regisztrálják magukat a játékban Glamour Factory.

Bejelentkezés Factory Glamour tette meg: a játék az oldalon kattints a "Register" gombra. Válassza ki a stílust, az alábbiakban adjuk meg az e-mail, jelszó ebben a játékban, a neve a hölgyek, mutasd meg a születési dátum és az ország, valamint megerősíti a licencszerződést, kattintson a "regisztráció befejezéséhez." Gratulálok, Glamour Factory regisztráció befejeződött!

Ebben a játékban meg kell, hogy elérjék céljaikat (munkát, egy új frizura, egy olyan társat találjon egy párt, hogy saját ruhában), amit teljes sokféle érdekes feladat akkor kinyit az új szinteket. Ezen a ponton a játék 44 szintjét, utánuk, akkor érheti el a szédítő magasságban a divatvilág. De a játék nem ér véget, a játék folyamatosan frissítik, és új, izgalmas munkát.

Itt, csakúgy, mint a való életben - fashionista oda kell figyelni. Meg kell etetni, felöltözve, edzhetnek, ne feledkezzünk meg a jó hangulat, mert ha ő nem jól érezzük magunkat, akkor beteg. Jobb vigyázni ebben az időben, vagy később, annak érdekében, hogy továbbra is játszani a játékot online Glamour Factory, meg kell nagy erőfeszítéseket tesz a helyzet orvoslására.

A mester és játszani a játékot online Glamour Factory nagyon egyszerű. Eredeti és divatos új ruhát lehet kapni egy butik, munkát találni, látogasson el a Felvételi Iroda, hogy meg tudjunk segít fitness club, emelje fel a szellemi szint lehet a könyvtár, és ha azt szeretnénk, hogy táncolni, és találkozni egy srác, jön a klub.

Bővítsd a csillogás vesz részt a Fashion párbajt. Gyári Glamour és játszani, hogy nyerjünk, akkor kell drága divatos cucc jobb, mint mások. De nyerni érinti nemcsak a értelme a stílus és finom íze, hanem a mutatókat az egészség és a boldogság divat.

Is, akkor lehetősége van arra, hogy részt vegyenek egy szépségverseny. Kezdőlap divat "Glamour Factory" határozza meg hetente egyszer szavaz a többi résztvevő. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megmutasd mindenkinek az ízlése, a képzelet és az eredetiség.

Többek között van egy egyedülálló lehetőség, hogy érzem magam, mint egy igazi designer. Hozzon létre a különböző divatcikkek versenyek, a leginkább érdemes és tehetséges díjat kapnak. Továbbá, hogy ki a saját stílusos belső, akkor is kap egy díjat a megfelelő versenyt.

Szerezzen be egy állat, hogy fog örömet és növeli az értékelésbe. De ne felejtsd el megetetni, járni és játszani vele.

És végül, a legfontosabb - a kommunikáció! A játék során lehet barátkozni más szeretője a divat, aki támogatni fogja a hangjukat a kiállításokon és versenyeken, javítja az értékelésbe. Véleménycserére a barátokkal, bemutassák munkájukat és eredményeit.

Csatlakozzon hozzánk, és nézd meg mi online játék Fabrika Glamura lehetővé teszi, hogy egy igazi profi a divatipar.

Kezdj el játszani Glamour Factory és lesz egy igazi sztár!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more