Könyvjelzők

Tündér farok

Alternatív nevek: Tündér farok

Game Fairy Tail - egy csodálatos fantasy

Ne fáradjon meg attól, hogy meglepődtek a fejlesztők, akik képesek varázslatos világokat találni, furcsa lények, varázslat és természetes elemek segítségével. Nemcsak arra kényszerítik őket, hogy működjenek, hanem harmonikusan kölcsönhatásba lépjenek egymással: kapcsolatok kialakítása, veszekedés és barátok, parancsok adása és végrehajtása, néha harcolni, néha kereskedni vagy valamit termeszteni.

Fantasy böngésző játék A Fairy Tail a multiplayer móddal a játékterek mestereinek egyik ilyen alkotása. Anime stílusában készül, és ez egy másik ok arra, hogy megvizsgáljuk azokat, akik nem közömbösek a nagy szemű hősökkel szemben.

A tartózkodási engedélye

A Fiore királyságának lakói, a Földterület nyugati félszigetén, örömmel látják Önt egy új telepes szerepében. Itt a világban és a barátságban 17 millió varázsló él, de néha ellentmondásos pontok vezetnek rivalizáláshoz és versenyhez.

Fő munkájuk a mágikus kereskedelem. Minden létező céh és szabad alkotó a Mágikus Tanács alá tartozik, amely a pénzügyeket, megbízásokat és felhatalmazásokat irányítja. Ahhoz, hogy a Fairy Tail-ban játszhasson, át kell mennie a teszten, és oda kell jönnie.

Az első, legegyszerűbb teszt a Fairy Tail regisztráció:

  • E-mail cím
  • jelszó
  • Jelszó megerősítése
  • Könyv létrehozása

Vagy jelentkezzen be Odnoklassniki, VKontakte, Meil ​​segítségével. ru, Fesbuk, csatlakozik egy játékoshoz, akit érdekel a játék. Amikor megkapja az átutalást, adja meg a nemét és a nevét, és válassza ki azokat a képességeket, amelyek érdeklik, hogy a hősök 4 osztályának egyikévé váljon:

  • Az Elemi Bűvész - egyedül nőtt fel, kicsit visszavont, de céltudatos. A természet négy elemének hatalmát birtokolja.
  • Dragon Killer ismeri az ősi mágia titkait és tudja, hogyan kell harcolni a sárkányokkal.
  • A bűvész hasznos a hátborzongató mágiában, amikor meg kell küzdeni a különböző ellenségekkel, és az első sorban nincs egyenlő a támadásban.
  • A summoner nem büszkélkedhet a fizikai erővel, de megtanulta irányítani a csillagokat, és most meghívja a harcokban erejét.

Keresés egy új helyre

A férfi és női varázslatokban megjelenő mágikus karakter kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy minden későbbi esemény, fejlesztés és partner kapcsolódik ehhez.

Az egyetlen dolog változatlanul a hős állandó fejlődése a város életében való aktív részvétel, a feladatok teljesítése, a jellemzők felhalmozódása és az új tehetségek révén. Veszélyes helyzet esetén szüksége lesz jó felszerelésre és igaz barátokra, hasznosabb varázslatokra és szövetségesekre.

Senki sem törölte a játék pénznemét, amelyre hasznos tárgyakat vásárolnak, és a tehetségek fejlődése felgyorsul, és így nagy csatákban, kis feladatokban és napi iPlayer Fairy Tailban tartózkodó pénzzel takaríthat meg kristályokat.

Töltse ki a pontszámot, hogy segítse a ostromot, az üzlet csatáját, a Paradicsom tornyát, amelyben részt vesz a többi céh tag társaságában. A regisztráció után egy fiatal bűvész tanfolyamát átadja, és próbáld ki az erődet egy képzési csatában, amelyért még mindig ösztönző jutalmat kapsz.

Minél többet tanulsz, annál szélesebb a lehetőséged, de a legkellemesebb dolog az, hogy az újonnan érkezők kötelező ajándékokat kapnak az első héten, és minden nap jelentősebbek. Megjegyezzük az online tartózkodás időtartamát is.

Passing szint ad egy újabb felfedezést. Hamarosan elkezdheted a hős felszerelését, a menü kiválasztásánál a felszerelést, majd a varázslat elérhető lesz, frissítheted a fegyvereket a kovácsolásban, javíthatod a funkciókat, és a „tanulás” gomb lehetővé teszi, hogy személyi jellemzőit képezze.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more