Könyvjelzők

Falling Frontier

Alternatív nevek:
A

Falling Frontier egy játék egy olyan műfajban, amely nem gyakran kedveli a rajongókat újdonságokkal, nevezetesen az űrstratégiával. A játéknak olyan klassz grafikája van, hogy el sem hiszem, hogy egy fantasztikus filmet nézel. A zene és a hangjáték semmiképpen sem rosszabb, mint a kép, és leírhatatlan légkört teremt.

Készülj fel az űr meghódítására saját állomáshajód irányításával.

Ez nem könnyű feladat, sok tennivaló lesz:

  • Szondák és kutatóhajók indítása a szükséges erőforrásokat tartalmazó bolygók és aszteroidák keresésére
  • Módosítsa és javítsa a rád bízott űrállomást
  • Új tudományos vagy katonai hajók építése
  • Vezessen űrcsatákat

Ez csak egy rövid lista azokról a dolgokról, amelyek várnak rád ebben a játékban.

Van egy érdekes cselekmény.

A gyarmati háborúk után, amelyek során a harcoló civilizációk nagyon súlyos veszteségeket szenvedtek el, pusztulásba estek, és civilizációk szigeteiként szétszóródtak a kozmoszban.

A legfontosabb dolog az, hogy flottáját erőforrásokkal és kutatási technológiával lássa el jobb hajók építéséhez. Hosszú repülésekhez sok üzemanyagra lesz szükséged, ráadásul az építőiparban műanyagot használnak, ami azt jelenti, hogy a játék fő erőforrása az olaj.

Az űrkutatás mindent megad, de sok veszéllyel jár.

Egykori riválisok seregeinek maradványaival találkozhatsz a gyarmati harcosok idejéből a játék során.

Néha az ellenséges hajókkal való összetűzés elkerülhető, de van amikor elkerülhetetlen a harc.

A fejlesztők valósághűvé tették a harci módot.

Miközben irányítod űrflottád tüzét csaták közben, tartsd szemmel a tűz pályáját. Azok a lövedékek és rakéták, amelyek eltévesztik a céljukat, más tárgyakat is eltalálhatnak, például a hajókat vagy az állomást. De a közelben bekövetkező robbanások még találatok esetén is károsíthatják a közeli célpontokat.

A harci akciók lehetnek nyíltak vagy rejtettek, mint például a gerillahadviselés, és még ha az ellenség gyengébb is nálad, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lesz képes legyőzni a flottádat a logisztikai központok és az erőforrások és a hajógyárak elpusztításával.

A flottaparancsnokok nem robotok, hanem emberek, mindegyiknek megvan a maga személyisége és egyedi jellemzői. Amikor kijelöli őket egy adott küldetés vezetésére, gondolja át, hogy alkalmasak-e erre a feladatra.

A játékuniverzum minden alkalommal újra generálódik, tehát ha újra akarod játszani a játékot, minden teljesen más lesz.

A fő társaságon kívül forgatókönyvet játszhatsz, amelyeket más játékosok készítettek a világ minden tájáról. Alternatív megoldásként létrehozhat saját szkriptet, és megoszthatja azt a közösséggel. Ezt nem lesz nehéz megtenni a beépített eszközkészletnek köszönhetően, amely segít a módosítások létrehozásában anélkül, hogy ehhez túl sok erőfeszítést kellene tennie.

A játék nem olyan régen jelent meg, és a fejlesztők nem felejtették el. Rendszeres frissítéseket kap új funkciókkal, további tartalommal és kisebb hibajavításokkal.

A

Falling Frontier ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatod a Steam Marketplace-en vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdje el a Falling Frontier játékot most, és hódítsa meg az egész galaxist akaratának megfelelően!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more