Könyvjelzők

Fallout 2

Alternatív nevek: Fallout 2

Fallout 2 - számítógépes szerepjáték. Game Fallout 2 egy kultusz, egy játék, amelyben a fejlesztők sikerült megtestesíteni a legjobb minőségű a vegyület a sikeres játék, hogy a rajongók is elismerik őt. Előtted valóban egy nagy játék. American része bolygónk, akkor elégedett a teljesítményét 1998-ban. De a hatalmas orosz állam a nem távoli 2008. Ez érintette a témát, sőt, ami nem is érdekes. Műveletek kerül sor 80 évvel az események után a játék Fallout.

Lehet kezdeni, és töltse le a Fallout 2, látogasson el a hivatalos honlapján a játék. De itt szükségesnek tartjuk tájékoztatni Önt, hogy a jobb bizalmat a játék, meg kell befejezni olvasod ezt a felülvizsgálatot, és megtekinthetjük a videót - értékelés.

Megvan a fő Fallout 2 karakter - Elect. És azt választotta, hogy visszatérjen a világot, keresve a háború előtti művészet GECK. Hogy a világ, amelyben található. Elvégre, ez a világ poszt-nukleáris háború, a világ vált egy folyamatos sivatagban. Ez messze a 2241. A város nem az, hogy egyesíti túlélők.

Elect ellátja Fallout 2 Feladatok - feladatokat, hogy merül fel előtte, vagy akik - ez ad neki.

Választék Fallout 2 tartalmaz egy hatalmas fegyver. A tartalék nincs lehetőség a pusztulásra. És nem hiszem, hogy ez ilyen egyszerű. Akkor harc nem csak emberek ellen, de szemben mutáns példányok, amelyek nem világos, hogy az emberek toli toli állatok Wanamingos, vámpírok, patkány, Super Mutánsok, a karmok a halál, gekkók óriás hangyák Radscorpions brahminok, húsevő növények és imádkozott mantises .

Fighting'll saját ellen automatizált számítógépes ellenfelek segítsége nélkül a barátok, a játék csak egy.

Is van több ilyen karakterek:

• Sulik,

• Vic,

• Cass,

• Marcus,

• Myron;

• Skynet,

• Janet Lynette,

• Tandy,

• Harold,

• Frank Horrigan,

• Goris;

• Lenny.

Sulik - van kapcsolat a szellemek, csatlakozik a Kiválasztott. A képviselő a vademberek.

Vic - kereskedik Klamant.

Cassie - tulajdonában van egy sáv kívül Vault.

Marcus - sheriff Brocken Hills. A képviselő a Super Mutants.

Myron - nem egy harcos, és egy orvosi zseni.

Skynet - őr katonai bázis. Alapján az emberi agy, a mesterséges intilekt.

Janet Lynette - a város fő menedéket.

Tandy - NKR elnöke.

Harold - egy képviselője, a vámpírok.

Frank Horrigan - legfőbb ellenfele, szuper mutáns.

Goris - Death Claw - albínó kutató.

Lenny - Gul - Doktor.

Játék Fallout 2 nem minden nehézség a folyosón, nem ez a fő dolog, legyen óvatos. Tart meg sokáig. de ha ismeri a trükköket, akkor át gyorsan.

A grafika javult, de még mindig nem olyan nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az első rész. De ahhoz, hogy úgy érzi, a szépség fejlődő események, mint te. Különösen, ha egészíti ki kiváló soundtrack.

Játék Fallout 2 letöltés Mindig van idő. Főoldal mer meghalni túlélő elvtársak a menedéket. Minden a kezedben van. Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more