Könyvjelzők

Fallout 4 vr

Alternatív nevek: Fallout 4 BP

A Fallout 4 VR játék a virtuális valósághoz.

Más tendencia a promóciós márkák játékainak tömeges megjelenése. Közülük az 2016-os és 2017-es E3 kiállításon bemutatták a Bethesda Game Studios fejlesztő Fallout 4 VR szerepjátékát. Különlegessége, hogy a Fallout módosított változata a HTC Vive virtuális eszköz számára.

Továbbra, ami már elhagyta a szerzők tollát, a legtöbb játékos lenyűgözte és izgatta a gyorsabb haladást. De meg kell jegyezni, hogy bizonyos esetekben a „tengeri betegség” nemkívánatos hatása van. Vagyis a hullámban szenvedők, a virtuális valóság szemüvegében ugyanazokat az érzéseket tapasztalják, mint a gördülő. De a többiek azt mondják, hogy egy hatalmas szürreális világba merülve ez "Wow!" "és valódi" agyi robbanás "!

Tisztelgés a múltra.

First, játszani a játékot A Fallout 4 VR csak részben érhető el, kis feladatokkal rendelkező mini-játékokkal. Időközben a szerzők a globális feladatok végső érintésein dolgoznak, egy nyílt világban vándorolhatnak, tanulmányozva annak jellemzőit.

A Fallout történet szerint a játékosok a világban egy olyan nukleáris háború után találják magukat, amely a földet égett sivataggá változtatta. Túlélte csak egy maroknyi embert, akik elrejtenek a felszerelt menedékházakban. A 13. számú bunkernek csak 200 évvel később kellett nyitnia, de a vízkészletek éles hiánya jó indok volt korábban megnyitni. Egy önkéntes jött ki belőle, utasítva, hogy 150 napig keressen egy vízcsontot. Ha azonban a kereskedőkkel egyetértenek abban, hogy vizet szállítanak a menedékházba, az utazási idő további 100 napig meghosszabbítható.

A felszínen töltött idejében egy natív megérti, hogy mennyire veszélyes a helyzet. A szennyezett levegő túl sok mutáns megjelenését okozza, és tovább szaporodnak. Ez arra utal, hogy van valami forrás, amely elősegíti a mutációt, ezért el kell pusztítani. Innen nyilvánvalóvá válik, hogy a vízzel való küldetés csak a kezdet volt, és most még sok munka szükséges. Először is meg kell szüntetni a fertőzés forrását, és a mutált vezető nem hagyható nagyra. Amikor az összes misszió befejeződött, a menedékjogból érkező személy visszatér és jelentést tesz a felügyelőnek az elvégzett munkáról. Meghallgatja a jelentést, köszönetet mond a szolgálatért, és kulturálisan kéri, hogy hagyja el a menedéket, félve attól, hogy diszkontot vet a többi között. Tehát a hős a pusztában van.

A jövő eseményei.

Now, amikor letöltheti a Fallout 4 VR-t, a játékosok Bostonba kerülnek. Mielőtt teljesen bekerülne a poszt-apokaliptikus világba, néhány pillanatig látni fogja a katasztrófát. Ironikus, hogy Ön lesz az egyetlen túlélő nem csak ebben a szörnyű háborúban, hanem a menedékjogból is 111. Ahhoz, hogy kényelmes legyen, vándorolhat, felfedezheti a környéket, próbálkozhat a környező tárgyakkal. Miután a Fallout 4 VR-ben teljes mértékben játszott, konkrét feladatokat kell végrehajtania:

  • Helyezzen új helyeket
  • Collect artifacts
  • Kapcsolat a karakterekkel
  • Destroy Monsters
  • Javítsa a felszerelést
  • Create items
  • Zanimatsya stroitelstvom

Fallout 4 A VR egy élő világ, amely frissített harci rendszerrel és egyéb funkciókkal rendelkezik. Túl sok szörnyű vadállat van körülötte, amelyeket el kell pusztítani. Ők egyre agresszívebbek és magabiztosabbak, és ez folyamatos fejlesztést igényel. Valójában ez egy dinamikus cselekvés, amelyben gyorsan meg kell hoznia a döntéseket, megváltoztatnia a dislokációkat és a fegyvereket. Ne felejtsd el felfedezni a pusztát, mert a gyorsítótárban mindig van valami nyereség. Azonban a tapasztalt harcosok maguk is tudják ezt a kérés nélkül.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more