Könyvjelzők

Fallout: Revival Online

Alternatív nevek: Fallout: Revival Online

Fallout: Revival Online - böngésző misztikus műfaj, poszt-apokaliptikus témát. Ha nem már az első leült játszani számítógépes játékokat, akkor már ismeri a világhírű játék - Fallout. A gyártók javult meg, tett egy érdekes folytatása a harcok a rajongók - Fallout: Revival Online, tudatosan fordították "regeneráció".

Játék Fallout: Revival Online használata egyszerű, így játszani nem csak a számítógépen, hanem a telefonon. Mert minden jó a játék, nem kéne púpozott rendszer követelményeinek. Kell csak

• átlagos paramétereket a berendezés,

• igen,

• internetkapcsolatra.

Fallout: Revival Online regisztráció szintén nem kapsz egy csomó gond. Hamarosan képes lesz arra, hogy alakját a játékban a játék során Fallout: Revival Online. Azt tanácsoljuk, hogy ellenőrizze a helyességét adta meg személyes adatait, például az e-mail. Ez elküldjük Önnek a frissítést, és minden fontos információt a játék.

Folytassa

1. látogasson el a hivatalos honlapján a játék Fallout: Revival Online,

2.. válaszd rész - regisztrálja,

3. adja meg a bejelentkezési,

4.. válassza ki a padlón, hogy megfeleljenek,

5. adja meg címét a jelenlegi e-mail cím,

6. gondolni, és írja le a jelszót, amely nem kevesebb, mint hat karakter, azt tanácsoljuk neki, hogy nem alkalmazzák sehol máshol;

7. kattintson a termék - regisztrálja.

, Majd kapsz a végén még nem elfeledett város Water City - az egyetlen túlélő a katasztrófa, ami történt, mindegy. Játssz online játék Fallout: Revival Online inkább óvatosan. Mivel a játék akkor számíthat veszélyt jelent nem csak a különböző szörnyek, hanem ugyanazok az emberek, mint te. A világ tele van a túlélők, funky lények, nem kell semmit a túlélésre. Ezek ellen lázadó egymással a túlélésért - a háború kezdődik. És te résztvevő.

A Fallout: Revival Online játék Nem lesz vesz egy szakma, amit szeretnék. Mivel a képesség, hogy válasszon egy osztály vagy faj nem elérhető. Az életed, a pénzt függ a választott szakma, mint a valós életben. Lehetsz: Szorgalmas, Chef, kovács, gyógyszerész, agresszív harcos, kutató vagy felügyelő. Város helyreállították a nukleáris robbanás, így van lakóházak és piacok, ahol lehet kapni mindent, amire szüksége van.

Lehet, hogy a játék Fallout: Revival Online jelenlét kérjük, hogy mindenki kényelmesen élni

• privát kunyhók,

• Üzletek,

• piac

• Bank,

• vadászat den,

• arénában,

• és még egy csík található.

A játékban lehet játszani Fallout: Revival Online ingyen, de még mindig a szükséges elemeket az életet meg kell vásárolni valódi pénzért.

Grafika, nagyon jó a miszticizmus és a megfelelő zenei kíséretet.

Már úgy döntött, hogy játszani? Érzem, hogy ébren van, mint rajta egy különleges öltönyt adott, amelyben legalább megmutatja a különbség a férfi és egy nő.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more