Könyvjelzők

Family Island - Farming játék

Alternatív nevek:

Family Island Farming játék farm szimulátor mobil platformokra. A játék grafikája rajzfilm stílusú, a karakterek kicsit viccesek és nagyon aranyosak. A zene szórakoztató, a szinkronjáték humorral történik.

A játékban a főszereplő és családja véletlenül egy lakatlan szigeten köt ki. Ott életet kell teremtenie, és meg kell teremtenie a szükséges feltételeket a család életéhez.

Mielőtt a Family Island Farming játékkal játszol, végig kell menned egy rövid oktatóanyagon, amelyben megtanulod a játékszabályokat.

Sok szórakoztató tevékenység vár rád.

Íme néhány közülük:

  • Fedezze fel a sziget területét, amely nem is olyan kicsi, mint amilyennek látszik
  • Építs farmot, és fejleszd rajta a szükséges dolgok és termékek előállítását
  • Gondoskodjon a házban lévő bútorokról és családja otthonának belső teréről
  • Fedezzen fel új területeket és tágítsa ki a birtokok határait
  • Szerezzen erőforrásokat úgy, hogy helyet ad egy farmnak
  • fejts meg számos rejtvényt
  • Különféle ételeket főzhet mezőgazdasági termékekből
  • Építsen gyárakat és műhelyeket a szükséges dolgok létrehozásához

Ebben a játékban biztosan nem fog unatkozni. Játssz minden nap néhány percet, vagy tölts játékkal egész nap – ez rajtad múlik.

Próbálj meg egy napot sem kihagyni, és napi bejelentkezési nyereményeket és érdekes feladatokat kapsz, a hét végén pedig még több ajándékot kapsz.

Sok kaland és felfedezés vár rád a sziget dzsungelében. Fedje fel egyenként a sziget titkait, és javítsa családja életkörülményeit.

Sok lelet hasznos lesz az Ön számára a farmon, amely fokozatosan egyre nagyobb lesz, amíg kis faluvá nem válik.

Végezze el a háztartás összes tagjának feladatait és kéréseit, és kapjon jutalmat tőlük.

Gyűjtsd össze a legszokatlanabb növényeket a kis településed körüli szigeten. Hozzon létre egy egyedi kertet, amely úgy néz ki, ahogy tetszik.

A farm környékének felfedezése közben megismerheti a sziget összes lakóját. Hörcsögök, vadkecskék és még egy igazi őskori dinoszaurusz is lesz belőle. Ezen állatok egy része átköltözhet a farmjára, és hasznos lesz.

A játék legelején azzal leszel elfoglalva, hogy biztosítsd a családod túlélését, de idővel mindent elkészíthetsz, amire szükséged van, sőt még luxuscikkeket is.

A játékban szereplő feladatok egy része nem mentes a humortól, és még egy rossz nap után is felvidít, csak indítsa el a játékot.

Nézze meg időnként a frissítéseket, új területek, növények, farmdíszek és feladatok folyamatosan jelennek meg a játékban.

Ünnepnapokon tematikus versenyeket rendeznek, ahol nagylelkű nyereményeket és dísztárgyakat lehet nyerni ezekhez az eseményekhez.

Ráadásul nagyon csábító kedvezmények vannak jelenleg a játékon belüli üzletben, aminek köszönhetően nagyon alacsony áron vásárolhatod meg a hiányzó alapanyagokat vagy dekorcikkeket. Vásárolhat játékon belüli valutára és pénzre is.

Az ezen az oldalon található linkre kattintva ingyenesen letöltheti a

Family Island Farming játékot Android rendszeren.

Kezdj el játszani, és segíts a vidám családnak átvészelni a nehéz időket!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more