Könyvjelzők

FantasyRama

Alternatív nevek: Fantasy Frame

FantasyRama - mesés böngészős stratégiai játék. Létrehozott főleg a lányok. Mert nem az erőszak és hadkornogo telek tengernyi vér. FantasyRama játék, tele fantasztikus karakterek. Várnak, hogy mikor lesz az egyik, amely a világ virágozni, akkor újra megjelenik az öröm, és soha nem lesz szomorú.

Mielőtt a játékot meg kell vizsgálnia a rendszer követelményeinek FantasyRama Online:

• átlagos számítógép beállításait,

• internetkapcsolatra.

Ebben a szakaszban, akkor megy, hogy a játék design. FantasyRama A regisztráció egyszerű, csak pontosságának ellenőrzése adatok:

1. látogasson el a hivatalos játék honlapján FantasyRama;

2.. adja meg a bejelentkezési amely nem kevesebb, mint négy betű vagy szám,

3. gondolni, és írja le a jelszót, amely lehetővé tette, 4-45 betű vagy szám,

4.. ismételje meg a korábban megadott jelszót, és ne felejtsd el, mert még mindig szükség van, hogy jelentkezzen be a játék,

5. adja meg érvényes e-mail cím,

6. válassza ki a napot, a hónapot és az évet a születési,

7. ha elfogadja, hogy a feltételek adatvédelmi politika - kullancs,

8. ha elfogadja, hogy megkapja érdekes híreket-tick,

9. érintse meg a "play most ingyen."

Itt találja magát egy mesebeli világban. A helyzet itt is: a csoda ebben az országban a hatalmas életfa, és vele a baj. Ez szomorú, ez nem elég szeretetet és figyelmet. És mégis, az emberek már nem álom, fantáziálni. És a segítséget, akkor életre. Csak akkor kell, hogy álmodozó, kedves, barátságos és valaha is játszani a játékot.

Mielőtt megnyit egy eredeti mezőgazdasági fantasztikus, a legtöbb láthatatlan színeket.

Az Ön feladata, hogy növekszik a gazdaság tele virágokkal, és felhívják a tündék tündérek. Van egy normál folyamat - állandó öntözés, műtrágyázás, átkelés, betakarítás, és természetesen a különböző monetáris funkciókat.

A játékban találkozik Nala tündérek, aki bemutatja, hogy a gazdaságban.

Játssz FantasyRama egy öröm dolog, hogy kövesse a folyamat növeli a kórtermek. És a végén a nagy fa folyamatosan virágzik, tele tartalékai vagyon függően, hogy hány a kemény Lunar kristályok, és a mágia soha többé lakni ez a misztikus világ, annak minden lakos.

A FantasyRama játszani egy nagyon szórakoztató, és nem láttam az idő múlásával. De meg lehet tapasztalni csak a pozitív érzések, hogy jön a manók, tündérek és minden csodálatos lények ezen a bolygón.

A képernyő előtt meg fog jelenni az összes szükséges funkciót, amely esetben a nyomokat mindenhol. Ez a játék nem kell olyan komolyan, mint más játékok, itt lehet pihenni, és élvezni a légkört.

FantasyRama Online csalik kellemes és magas minőségű grafika, élénk karakterek és a környezet kellemes, dallamos dallam a háttérben. Mindez segít pihenni, eltölteni egy relaxációs ülésén. Fontos nem sértik a helyi lények.

A lányok nem húzza az időt, indítsa el a játékot. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more