Könyvjelzők

Faor

Alternatív nevek: Faor Online, FAOR

C Ma megnézzük a világ szokatlan FAOR. FAOR Online - a MMORPG (MassiveMultiplayerOnlineRole-PlayingGame), azaz a böngésző telepítése nélkül további szoftver, javítások, illetve az ügyfelek. O nlayn játék Faor a Execute szellemében a fantázia, és jellemző rá az eredeti és egyedülálló humora. A játék egyszerű, intuitív interfész és remek grafikával.

Így kezdődik, hogy belevetette magát a mesés világ Faor az interneten, meg kell, hogy először az összes nyilvántartásban. Csatlakozz a játék meglehetősen egyszerű, és FAOR gyakorlatilag nem okoz problémát, de bemutatjuk a regisztrációs folyamatot. Után kattintson a "Register" a főoldalon a honlap fogják kérni, hogy adja meg személyes bejelentkezési adatait. Meg kell adni a címet a postaláda, amelyen keresztül a kommunikáció lesz velünk, válasszon egy jelszót, és válasszon egy titkos kérdést a jelszó visszaállításához esetre, ha elfelejtené. Azt is meg kell határozni üzletszabályzat megállapodás online játékok FAOR és betartása a szabályokat a játék maga. Természetesen, olvassa el a szöveget a megállapodások tudod, hogy az átmenet a megfelelő linkre. Abban az esetben, sikeres regisztráció kell venni, hogy a karakter létrehozása oldalon, ha van egy váratlan helyzet (például a kiválasztott postafiók foglalt), meg kell adnia a többi adatot. FAOR online játék az egyik első, ahol kiválaszthatja a megjelenés a játékos olyan színes opciók. Hozhat létre egy karaktert, egy néhány csíp

Karakterosztály, amely meghatározza a játékstílusa a karakterkészlet fegyverek, valamint a jellemzői a hős. A játékban van 5. osztály "harcos", "gyilkos", "pap", "mágus" és a "Ranger". FAOR Online játék egy helyes egyensúlyt az osztályok, mint a Warrior könnyedén megbirkózik a gyilkosok, és a Rangers, de a támadás mágusok és papok komoly sérüléseket okozzon, ahonnan a katonák sérülékeny. Ugyanakkor a papok könnyen legyőzni mágusok támadást, amely megvédi őket a hatalmas mágikus pajzs. Warrior kimerül a harcot a pap a képességét, hogy meggyógyítsa magát a Priest. Online játék FAOR hasonlóan biztosítja az összes többi karakter erősségeit és gyengeségeit. Továbbá, minden osztály saját ágát osztály képességek - különleges képességekkel.

- Név: válasszon egy egyedi becenevet a latin vagy cirill karaktereket.

FAOR regisztráció lehetővé teszi, hogy személyre szabni a segítségével több lehetőséget választotta, amit lehet válaszolni magukat, vagy bízza a döntést, hogy a számítógéphez. Felelős a megjelenését

- A forma és a szeme színe.

- Forma frizurát.

- Hair.

- Forma szakáll. (A férfi karakter)

- Bőr színét.

- A színes ruhák.

Befejezte a szolgáltatások kiválasztását a karakter, kattints a "Create" gombra.

FAOR online regisztráció nem vesz sok időt, ezért ne félj a hangos szó "regisztráció".

A játékot online lehet FAOR bármely számítógépről, amely az internet-hozzáférést, mert a rendszer követelményeinek olyan kicsi, hogy már alig találkozni olyan számítógép, amely nem felel meg nekik. További szokni, hogy a felület a játék, amit meg kell dolgozni. Sok funkcionális ablakok és legördülő menüket. Annak érdekében, hogy a játék az online FAOR meg kell emlékezni néhány fontos eleme a felület. Az alábbiakban a képernyőn a gombok hozzáférést a fontos ellenőrzéseket. Itt látni fogjuk hozzáférést a készségek a karakter, a hátizsák, térkép vagy lista a küldetések, stb Karakter információ szintjét mutatja az élet, mana, a tapasztalat, valamint a portré a karakter. A chat lesz képes játszani FAOR kommunikálni a többi játékossal a csoport megszervezése harcok vagy konfrontáció 1-1.

Most Részletek a FAOR világ, az egyik a világ az egyensúly, amely a birodalom a harmónia és az alján a világ. Ez ad otthont a különböző lények különböző versenyeken. Itt találkozhatnak az emberek, mágikus elfek az Enchanted Forest, ha azt szeretnénk, hogy láthatjuk a lábánál lakók - manók és törpék, valamint a mogorva orkok, akik részt vesznek a vadászat, a halászat és más halászati.

A FAOR egyetlen hatalmas kontinens, amely húzódik nyugatról keletre. Ocean víz körülötte, bár senki sem tudja, hogy vannak-e más szigetek és kontinensek ebben a végtelen víztömeg. Közepére a föld egyre csak Massif - címere of the Dragon, amely befogadta a saját rock-gnómok és a törpék. West fekszik a fennsík és a keleti részén a Arcadia - az országot elfoglalták a csapatok vadászat a sötétség erői. FAOR lehetővé teszi, hogy játszani, és felejtsd el a szürke mindennapi élet, a valóságos világ, és hogy ne merítse a fejét a konfrontáció az öt versenyen, van egy hely, hol a karaktered.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more