Könyvjelzők

Far Cry 6

Alternatív nevek:

Far Cry 6 egy gyönyörű akció-RPG. A grafikára biztosan nem lesz panasz, gyönyörűek itt, a karakterek nagyon hihetően vannak megszólalva, a zene pedig ízlésesen van megválasztva.

A játéknak van egy érdekes cselekménye, amely sajnos nem mindig szükséges a modern játékokban.

Ebben a játékban igazi forradalmárrá kell válnod, és meg kell küzdened a diktatúra ellen a Yaru nevű államban. A karaktered neve Denis Rojas, és ebben az országban született és él.

A bűnügyi rezsim elleni küzdelemhez szüksége lesz:

  • Harcolj számos ellenséggel különféle környezetben
  • Frissítse a felszerelést és fejlessze harci képességeit
  • Keressen hűséges társakat, akik segítenek a harcban
  • Végezzen további feladatokat a tapasztalatszerzés érdekében

A lista valójában sokkal hosszabb, kezdj el játszani a Far Cry 6-tal, hogy mindent megtudj.

A szigetország, ahová a játék elvezet, igazi trópusi paradicsom lenne, ha nem uralkodna Anton Castillo diktátor és fia, Diego.

hihetetlenül gyönyörű tájat hatalmas mennyiségű kegyetlenség tükröz ebben a játékban.

Légy felszabadítója a zsarnok pszichopata által elnyomott népednek.

Sajnos a világon nem lehet mindent békés párbeszéddel és diplomáciával megoldani, néha nem lehet erőszakot nélkülözni, és ez csak egy ilyen eset.

A játék harcrendszere fejlett. A kézi harcot lőfegyverekkel és közelharci fegyverekkel kombinálhatod. A csaták nagyon lenyűgözőek.

fegyverarzenál hatalmas. Összességében a játék több mint száz különféle fegyvert tartalmaz, bőven lesz miből válogatni. A lőszer is fontos, és annak érdekében, hogy kevésbé legyen sebezhető az ellenséges támadásokkal szemben, folyamatosan fejleszteni kell a felszerelést, és újakra kell cserélni, amint megfelelő helyettesítőt talál.

Egyedül nagyon nehéz lesz megbirkózni mindazokkal a megpróbáltatásokkal, amelyek a forradalmár sorsára jutottak. Számos amigo társ segít a küzdelemben, köztük lesz egy vicces kutya, akit Chorizonak hívnak, és még egzotikusabb barát, Guapo, a krokodil.

Különféle helyszíneken kell megküzdenie a diktatúrával, ezek dzsungelek, homokos strandok, kis vidéki falvak és még nagyvárosok is. Ha ezeken a helyeken mozogni szeretne, szállításra lesz szüksége. Utazás csónakokon, jet-skieken, lovakon, autókon és más típusú járműveken. A túrázás sem zavar, bár ez egy lassabb utazási mód, de ehhez a legjobb, ha trópusi tájakat gyönyörködhetünk, és sok érdekes karakterrel találkozhatunk.

A fejlesztők barátságosak a játékosokkal. A játék megjelenése után sok tartalom jelent meg. Ez 4 további különleges művelet, népszerű filmek ihlette crossover küldetés. Ezen kívül egy ultra-magas nehézségi szint azoknak, akik szeretik a keményebb módot.

Játssz a Far Cry 6-ot egyedül vagy online játékosok millióival szerte a világon.

Far Cry 6 letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a hivatalos webhelyen vagy a Steam portálon.

Kezdj el játszani most, és szabadítsd meg egy egész ország lakosságát a zsarnokságtól!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more