Könyvjelzők

FAR7

Alternatív nevek: FAR7

FAR 7 Online - addiktív böngésző MMORPG fiction műfaj játék, amely a kibontakozó eseményeket a kozmoszban. Történelem azt mondja, hogy a Föld már régen meghalt. Semmi sem maradt, ami annyira ismerik az emberek. És most meg kell szokni, hogy az ismeretlen szélességi ijesztő nagyságát a kozmosz. Ez elviszi egy olyan világban, ahol, hála a modern motor HTML5, vászon és SVG bolygók keringenek, a csillagok csillogás titokzatos fény és vidám űrhajók utazás a szokatlan univerzumban. Ülsz a kormánykerék mögött saját űrhajó, és menj el egy kaland. Várom, hogy meghökkent harcol, éltető zene, felejthetetlen járat valós időben, izgalmas küldetések, a képesség, hogy kereskedelmi és így tovább. Mindenki, aki elkezd játszani FAR7 elég gyorsan rájön, hogy nem tud elszakadni a szigorítás a játék. Lépjen vissza a virtuális világ, az élet a szabályokat, és nem nagy dolgokat!

Teljes jogú tagja a tér Közösség FAR7 regisztráció. Ön képes lesz arra, hogy adja meg a játékot bármilyen megfelelő szociális háló. Ha van egy oldal VKontakte a Facebook vagy a Twitter, nincsenek problémák. Ha nem, mennyi munka kell, hogy hozzon létre egy fiókot írásban az e-mail cím, a felhasználói nevet és a jelszót?

Rendszer követelmények nem túl magas, így a játék elérhető a PC-tulajdonosok Far7 átlagos paraméterekkel. Ne feledje azonban, hogy nem kell, a modern. Például a Firefox, Chrome és Safari. Végül is, a projekt a legújabb webes technológiák.

Vessünk egy közelebbi pillantást, amit egy játék FAR7. Ez tényleg egy hatalmas univerzum, ahol mindig van hely a hősiesség. Ez egy olyan hely, ahol találkozik fickó megbízható és képes mérni magukat a méltó ellenfelek. Ez az ágazat a világűrben, ahol egyaránt előfordulhat ups bánatot. A legfontosabb - állandóan optimizmus és a hit a jövőben. Kezdve FAR 7 játék, azt találjuk, hogy ebben a világban folyamatosan szövik. Van egy csomó ellenséget, és a vadászok, akik álma, hogy megsemmisítsen titeket. Annak érdekében, hogy ne legyen egyedül a problémáikkal is csatlakozhatnak a klán. Mozgó egyik bolygóról a másikra, akkor megtalálja a hasonlóan gondolkodó emberek mindenütt. Természetesen, ha úgy érzi, elég erős, senki sem megáll menteni a bolygót egyedül. De bárki, aki megpróbál harcolni részeként hatalmas flotta harc ugyanaz értékelik az előnye ennek a játékstílus.

A fő forrás az ércet. Mert az ő többször is konfliktusokat. Ore lehet nyerni, vagy ellopni, és egyszerűen elő vagy vásárolni jóhiszeműen. Apropó, ha úgy érzi, hogy egy értékes erőforrás, és van elég, és eladni részét. Mi más lenne érdekes, hogy nem, így a kutatás és a találmányok. És az alkotók rengeteg rejtvények, amely kielégíti még a tapasztalt felhasználók számára. Itt mindenki dönt, hogy mit tetszett neki legjobban. Így a játékosok is élvezhetik a lehetőséget a szabad választás.

Srácok Minszk, vetés műtermében dolgozott a dicsőség. A felhasználók megvan az eredeti design, amely nem csak hozza a jövőben, és lehetővé teszi, hogy megtörjük a legteljesebb. Harcolj kalózok, robotok, idegen lények, részt csoportos harcok, és ne félj, hogy hívja azokat, akik nem tetszik a párbaj. Hajrá! Ahead szédítő győzelem!

Kezdj el játszani FAR7 ingyenes, és most örökre meg fogja elfelejteni, amit semmittevés kedve szerint! Értékelem ezt a forradalmian új projekt saját tapasztalat. Ez nyugodtan mondhatjuk, hogy csalódás ne kerüljön veszélybe. Mi csak kívánunk sok szerencsét, és kellemes időtöltést!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more