Könyvjelzők

Far Cry

Alternatív nevek: Far Cry

Far Cry - a számítógépes játék a műfaj a first-person shooter. Far Cry játék, szép fényes és eseménydús. Mint minden játék ebben a műfajban a számítógépes Ön feladata, hogy életben maradjanak. Ez, persze, kivéve a célokat kell elérni a játékban. Ez a játék van Unreal népszerűsége kevesebb mint hat hónap az értékesítés után. Valami szokatlan rejtőzik ebben a játékban. Bizonyára már tele kíváncsisággal, és még égett a világ a játék, és töltse le a játékot Far Cry.

Kapsz tanácsot, és nem sietett kezdeni, hogy megismerjék a játék, legalábbis felszínesen, és az értékelés szöveges és videó vélemény. És akkor könnyedén letöltheti a játékot Far Cry. A Far Cry játékban játszani után azonnal elkezdi a letöltést.

Az egész telek a játék azt mondja, hogy az élet egy egykori kommandós. Játssz Far Cry Majd nekik, a főhős a játék, akkor nem csoda, hogy van tapasztalata a katonai területre. A játék helyszíne a gyönyörű kiterjedésű trópusi paradicsomban sziget a Csendes-óceánon Kabat. Az ellenfelek lesznek a részt vevő személyek a fejlesztés a mutáció a vírus. Találkozol az úton már fertőzött főemlősök.

Beleértve a karakter, hogy segítsen, és a korlát, azaz ellenség lesz ezeket a karaktereket:

• Jack Carver,

• Valerie Constantine,

• Doyle,

• ezredes Richard Crowe,

• Dr. Krieger.

Jack Carver - valójában a karakter. Tulajdonos kölcsönző cég vízi út. Részt vesz a misszió már megérkezett a szigetre.

Valerie Constantine - CIA ügynök titkos. Jack segítséget kér a Küldetésének teljesítésében. Miután a terv kiderült megsértése Jack.

Doyle - mérnök, titkos. Elküldött, hogy tisztázzák a helyzetet a szigeten. Jack meghalt.

Colonel Richard Crowe - egy zsoldos, fej védelmére a sziget.

Dr. Krieger - a fő ellenség a játékban. Mestere összes laboratórium a szigeten, hogy fejlesszenek ki speciális anyagok.

Végezze el minden Far Cry küldetése van a legnagyobb jelentősége a további események alakulására. Továbbá, az összes ennek oka, hogy a szintek részeket. Minden, mint mindig, kezdődik a képzési mód. Developer választási lehetőséget kínál számos módon lehet elérni a cél a játék.

Mindezen kalandok, a hős, persze, nem tud fennmaradni fegyverek nélkül. Ez a fegyver Far Cry be, nem lehet egy hatalmas fajta, de a legszükségesebb.

És mindig a Jack Carver van felszerelésében tételek: távcső, zseblámpa, éjjellátó, állítsa robbanóanyagok, elsősegély készlet, golyóálló mellény, beléptető kártyák és a kommunikátor.

Game Far Cry a kifejező és tiszta grafika jár, hogy a világ utazási olyan csodálatos a földi paradicsomban. Egyre több és zene, jól megválasztott támogatja az általános helyzet aláhúzza a lényeget. Körös-körül a valós, és szeretné élvezni, de a küldetés nem adok nektek. Sietnünk kell. Siess, és akkor, mert mindenki várja a segítséget. Ne felejtsd el, hogy konzultáljon a játék Far Cry társait. Mindenkinek kell érezni magukat hősök.

Jó játszani! Köszönöm a figyelmet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more