Könyvjelzők

Far Cry 2

Alternatív nevek: Far Cry 2

Far Cry 2 - a számítógépes játék a műfaj a first-person shooter. Game Far Cry 2 a második része egy sor játék Far Cry, anélkül, hogy figyelembe véve a különböző adalékokkal. De nincs sötétebb, mint a folytatása az események a történet, és nincs kapcsolatban a nyilvánosság számára. A játék nem volt olyan népszerű, de még is elég sok a rajongók. Minden játék saját sajátossága. Csak próbálom megérteni, hogy honnan jöttek, mi vonzza minden a játékban. Játssz Far Cry 2 csak egyedül, mert a design csak a single-user mode. A karaktered várja Önt.

Már siet, hogy gyorsan letölthető a Far Cry 2, és elveszett a játék. Vagy megismerkedhetnek a játék eredetileg, olvasás és felülvizsgálja a vélemények. És bátran bizalommal letölthető játék Far Cry 2.

Itt jelennek meg a területén egy afrikai ország, mint a hadsereg, és az egyik fő cél - a megszüntetése a világ illegális fegyverkereskedő. Végtére is, hogy bizonyos mértékig, hogy tőle a folyamatos polgárháború zajlik a két háborúzó fél: Ofoten - Egyesült Front Munka Liberator és SNA - Union Popular Resistance. Kerített városokig, és ne hagyd, hogy bárki nem szabadul fel. De a fegyver csak nem ér véget. További túlélők és civilek fenyegeti a fertőzés a különböző betegségek. Általában mind a végzetes állapotot. Itt nem elég, és akkor, vagy inkább a karakter.

A játékban részt vesz az ilyen karakterek:

• Jackal,

• Ruben Oluvagembi;

• Addy Mbantuve;

• Oliver Tambossa;

• Leon Gakumba;

• Prosper Kouassi.

Sakál - a fő gazember a játékban. Szolgáltatót fegyvert a városban. A sors attól függ, hogy a főszereplő.

Ruben Oluvagembi - túlélő újságíró, aki arra kéri a hős segítségét keres rekordok egy beszélgetést a Sakál. Túlélte ilyen körülmények között.

Addy Mbantuve - kegyetlen és uralkodó jellegű. Ofoten fejek egy szervezet. Ütött halálra ellenségek.

Oliver Tambossa - Major kezeli SNA. Nem élte túl a háborút.

Leon Gakumba - orvos, később hozzá Ofoten. Kínhalált szenvedett.

Prosper Kouassi - vezette utcai bűnözők Pale. Tartalmazza az SNA később meghalt.

Minden szállítani Önnek Far Cry 2 kiküldetés végzik nehezen. És ott az út felé a fő cél. A végén el nem éri a felismerés, hogy is, meg kell halnia, mert akkor valószínűleg fertőzött.

Az elérésének a cél, hogy a Far Cry 2 fegyverek, mint a machetes, támadás puska és géppuska, mesterlövész puska, pisztolyok - géppisztolyok, puskák, könnyű gránátvetők, pisztolyok, robbanóanyagok, lángszórók, habarcs, és még sok más. Szintén további változatot kapsz egy utántöltő.

Is különböző közlekedés, amely segít leküzdeni a nagy távolság a cél.

A játék Far Cry 2 nem nehéz, csak vigyázni az élet. Egy játék, Far Cry 2, a maga részéről, meglehetősen jó grafika, és a lehető legnagyobb átviteli valóságban az események segít.

Jó játékot! Köszönöm a figyelmet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more