Könyvjelzők

Far Cry 3

Alternatív nevek: Far Cry 3

Far Cry 3 - a számítógépes játék a műfaj a nyitott világú FPS elemekkel RPG. Far Cry 3 játék során egy utazás a túlélés a szigeten, egy trópusi paradicsomban a földön, kéz-sziget. Játék ragadtatva a rajongók a hozzáférést a nem távoli 2012. Ez a harmadik része egy ilyen érdekes története a játék Far Cry. De nem egy folytatás, mert semmi köze az előző részeket, kivéve, hogy az intézkedés történik, az összes játékot a szigeteken, a dzsungelben. A játék nagy népszerűségnek örvendenek, lehet, hogy nem olyan, mint az elődje. A hős nem csak szembenézni az ellenséget. Általában a játék áll.

Siess, hogy látogassa meg a helyszínen, és töltse le a Far Cry 3. és mielőtt azt nem szabad elfelejteni, hogy olvassa el a felülvizsgálatot, és nézze meg a videót - értékelés. És akkor lehet letölteni a játékot, és a Far Cry 3.

Játék Far Cry 3 ébren a szigeten, amely megpihent testvéreivel és barátaival. De nem sikerült bejutni a kezébe a lázadó törzs helyi kalózok.

Ha menekülni testvérével, sikerül megszöknie, és a bátyád meghal. És befut a kalózok, aki ellenzi szervezet - a helyi ellenállás.

Így kapjuk az alábbi in-game karakterek:

• Jason Brody,

• Waas Montenegró;

• Grant Brodie,

• Dennis Rogers,

• Lisa Snow;

• Oliver Carswell,

• Keith Ramsey,

• Daisy Lee,

• Riley Brodie,

• Sam Baker.

Jason Brody - a játék főhőse. Nem igazán tudja, mi tud a csatában.

Waas Montenegro - ami a banda a kalózok, nagyon kegyetlen.

Grant Brodie - van egy bátyja, Jason. Waas megöli.

Dennis Rogers - a vezető a felkelés válik barátja Jason.

Lisa Snow - szeretett Jason. A sors attól függ, hogy a választás, a játék véget ér.

Oliver Carswell - egy barátja a főszereplő.

Keith Ramsey - barátja, Jason.

Daisy Lee - girl Granda.

Riley Brodie - van egy öccse, hogy a főszereplő.

Sam Baker - ismeri a kém játék, és lesz egy társa Jason.

Ennek eredményeként, a Far Cry 3 küldetések, hogy felmerülhet az utat kapcsolódni fog a kitűzött fő cél - a felszabadulás a sziget a kalózok, hogy segítsen ellenállni.

És adtam neked segíteni Far Cry 3 fegyver az összeg mintegy 39 faj. Ez elég erős, hogy megvédje a szigetet.

A játék Far Cry 3 játszhat számos módja van: single-player, multiplayer és co-op. Kooperatív nyújt az Ön és három másik elvtársak végezni bizonyos missziókat. A volt multiplayer mód magában foglalja a csapatok a hősök is kapcsolódik a hálózathoz.

Van is várható, tetszése, két módon események alakulására, a végén a játék. Élete függ sok karaktert.

Game Far Cry 3 tetszik a kiváló grafika jobb túlevés valóság eseményeket. És a zene elvékonyodott teljessé az összképet események a játékban.

Lakói a sziget kellett segíteni, mert te magad is úgy érzi, a gyűlölet és az erőszak az emberek felé kalózok. Csak te és elvtársak, és nincs elég. Siess, hogy csatlakozzon az események menetébe.

Sikeres játék! Köszönöm a figyelmet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more