Könyvjelzők

Far Cry Primal

Alternatív nevek: Far Krai Primal

Far Cry Primal játék a mezolitikus korban.

lövöldözős sorozat rajongója várt egy igazi meglepetésre, amikor az Ubisoft Montreal bemutatta új projektjét a Far Cry sorozatból. Az egyjátékos Far Cry Primal játék a kalandfilmes műfajban úgy döntött, hogy a játékosokat a kőkorszakba küldi, botokkal, tengelyekkel ellátva és a vadon élő túlélésre kényszerítve.

Az már ismert, hogy a Far Cry Primal letöltés egy Xbox és PlayStation 4 számára 23 lehet. 02. 2016 és március 1-jén a Windows rendszeren. A termék a gyűjteményben és az elektronikus kiadásban kerül kiadásra, és ha az első esetben a játék fizikai termékeket tartalmaz, a második játékosok további fegyvereket és küldetést kapnak.

A vadállatok világában.

ember nem szokott harcolni az ellenségekkel. Ez a képesség, amit a Kőkorszak óta magában hordoz, amikor nincsenek lőfegyverek, felszerelések és előnyök, amelyek a sérülések és betegségek után segítenek túlélni. A primitív ember csak a saját erejére, ravaszságára, agilitására, sebességére és pontosságára számíthatott.

Az emberek

is állatok, de az eredeti formájukban védekezőbbek. Nincsenek éles karmai és erős szemfoguk, gyengébbek a sebességgel és erővel rendelkező állatokkal, de az intelligenciának van egy másik előnye. A kövek és a fa fegyverekké alakulnak, amelyek helyettesítik az anatómia hiányzó tulajdonságait.

A Takkarból származó törzs egyetlen túlélőjeként játszol:

 • Luki
 • Felső
 • Dubinki
 • Kopya

Még a köveket, amelyek az állatokra dobhatók, vagy más törzsek ellenséges tagjait is alkalmasak.

Herae szívesen bosszút áll egy család gyilkosságáról és új helyet talál egy ilyen kegyetlen világban. Egyedül hagyta, hogy csak önmagára támaszkodik, de aztán megtanulja, hogy rágalmazza a vadon élő ragadozókat, és segíti őt a csatákban. Ki gondolta volna, hogy a kardszárnyú tigrisek, a medvék és a farkasok az ember oldalát veszik, de ez így van, és most a mamutok vadászata sikeresebbé válik. A nagy hasított test nemcsak meleg húst tartalmaz, hanem könnyebben melegszik fel, és a csontok hasznára válhatnak. És ha szelídül a bagoly, kitűnő cserkész lesz, és a repülés hatalmas területére néz.

Az őskori és a modern emberek nem sokban különböznek: barátságos és agresszív népek vannak. Takkar mindkét fél orosz képviselőivel találkozik, és ha néhányan új ismereteket kapnak, mások arra kényszerítik, hogy harcoljanak, de azokban erősebbé és tapasztaltabbá válik, ami segít neki megbirkózni a helyzetkel.

Egy vezető karakternek két küldetése van: az állandó veszélyes körülmények fennmaradásához, és a globális ahhoz, hogy minden Oros vezetőjévé váljon. Mindkét esetben mindig az őrén kell lennie, és a cél felé kell lépnie, új készségek elsajátításával.

 • Munkaeszközök gyártása
 • Creath Weapons
 • Peck az élelmiszerhez
 • Tűz megkezdése, hogy meleg legyen
 • Használja a rendelkezésre álló anyagokat az
 • előnyeivel
 • Fejezd ki a törzsedet, és tegyél invincible
 • Az előfordulhat, hogy lehet a legveszélyesebb ragadozó a területen és az illetékes vezető

játékjellemző.

A fő kampányon kívül a szerzők három egyedi misszió formájában hozzák létre a Mamut legendáját. Töltse le a Far Cry Primal-t a hozzáadással a játékosok számára, akik előzetes rendelésüket tették.

A

B Far Cry Primal PC-n egyedülálló természettel, vadvilággal és olyan emberekkel, akik szerves részét képezik, újjáélesztik az ősi világot. Ez egy egyedülálló esély, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel méltóságteljesen átadja a próbát.

 • Be óvatos a vadászatban elpusztított állat véréből vonzza a ragadozót.
 • A tűz használatának képessége előnyben részesít más törzsekkel szemben.
 • Az egyik megszelídített háziállat elvesztése pótolható, ha egy adott elemet talál, és feltölthet.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more