Könyvjelzők

Farm napok online

Alternatív nevek: Farm napok
Game Farm Days - Virtuális mezőgazdasági vállalkozás

A farm-szimulátor ötletét a játékosok már régóta ismerik, ám ez nem vált kevésbé vonzóvá. Ingyenes ajánlatok vállalkozási képességeik mezőgazdasági területen történő alkalmazására, a Farm Days játékra. Az MMO gazdaságok böngészőtípusához viszonyítva kiváló platform a kommunikációhoz és a virtuális üzleti élethez. Azok, akik ismerik ezt az irányt, tudomásul veszik, milyen kellemes a Farm Days játszani a kiváló grafika és hangteljesítmény révén. A játékosok 38 szinten haladnak át, felfedezni valami újat, lehetővé téve az előrelépést. Ha összefoglaljuk a játék pillanatait, akkor a játék jelentése a következő:

  Vetés és betakarítás
 • Gazdaságbővítés Vállalkozások építése
 • Állattenyésztés
 • Piaci kereskedelem
 • Kommunikáció a játékosokkal
 • Versenyek és küldetések

gazdajegyzet

Mindul a Farm Days játékhoz, ne habozzon, kérjen segítséget egy disznótól, aki szívesen ad értékes tanácsokat vagy tanácsot. De biztosan maga is megérti, hogy ha egyszer ide érkezik, fel kell fordítania a hüvelyét, és el kell kezdenie növények termesztését, és meg kell próbálnia választéka fokozatosan változatosabbá válni. Ez az út mindenkire vár, de a sárgarépától és a paradicsomtól fokozatosan valami egzotikusabb helyre fog lépni.

Nem titok, hogy minden terméknek megvan a maga értéke és ára. Néhány növényt könnyen termeszthetnek, ezért minden gazdálkodó rendelkezik velük, és drága eladásuk nem fog eredményes. De mindig vannak értékes fajták. Gondoskodniuk kell velük, mert különös gondot igényelnek, és a felügyelet miatt bármikor meghalhatnak. Ha azonban sikerült valami igazán értékes terméket megnövelnie, akkor garantálható a kiváló profit. Az állatok segítik a gyorsabb tőkemegtakarítást:

 • Tyúk és pulyka tojást toj.
 • Juh ad gyapjút.
 • A tehenek töltik a tejkannákat

A méhészet a jövedelemszerzés nagyszerű módja. Meg kell bánnia vele, és nem szabad szem elől tévesztenie azt a tényt, hogy a méhek jól érzik magukat és az ön érdekében dolgoznak, és az eredmény biztosan tetszik. Töltse fel a raktárt termékekkel, és menjen a faluba a piacra, ahol forgalmas kereskedelmet és hasznos információk forrásait találja meg.

Tartunk és adunk el

terméket A

Farm Days regisztráció olyan adatokat tartalmaz, amelyekben megad egy nevet (bejelentkezés), e-mail címét, jelszavát, majd kiválaszt egy szervert (ez magában foglalja az összes általános lehetőséget), a szabályokkal összhangban. Most meghallgatjuk a disznót, amely bemutatja a dolgok lefolyását, és utána megkezdjük a feladatok elvégzését. Egy bizonyos szakasz elérése után vállalkozásokat és épületeket építhet, amelyek megkönnyítik a gazdálkodók életét:

  Csirke tehéntartók
 • Juhászmagasság-val Juhok-tekercsek
 • Bontsa ki a növények mezőit
 • Gyárak építése: tejipar, fonó, karamell és majonéz
 • Halászati u200bu200bhelyek felállítása
 • Építs egy országklubot
A

Big farm iPlayer Farm Days különböző szakmák fejlesztését igényli, és méhészként kell dolgoznia, gabonaféléket, állatokat és származékait eladni. Ez történik a piacon, ahol minden játékos áll, hogy termékeit kínálja és információt cseréljen. Ahhoz, hogy termékei igénybe vehessék, tanulmányozza a kínálatot és a keresletet, valamint az árakat. Annak érdekében, hogy a kereskedelem gyorsuljon, áruk reklámozására van szükség, és erre a célra egy hirdetőtábla áll. Ha látsz felkiáltójelű embereket, akkor tudd, hogy vannak olyan feladatok az Ön számára, amelyekért díjat számítanak fel bónuszpontok vagy pénznem formájában. Látogasson el a hardverüzletbe, ha új épületet tervez építeni, és nincs elég táblák és eszközök. Rendezze meg a versenyt is a játékosokkal a küldetések kitöltésével.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more