Könyvjelzők

Farm Frenzy Ingyenes

Alternatív nevek: Farm Frenzy

A nagyon játék Fun Farm Free.

Természetesen tudja, hogy a Fun Farm szabadon múlta, amikor csak számítógépen lehetett játszani. Most elérhetővé vált az Android, és könnyen felismerheti azt a változatlan menetrend és a menedzsment módja. A játék nagyon vicces, felemeli a hangulatot, és elfelejti az időt. Képviseli cégét, a HeroCraft Kft-t, amely egy Merry Farm letöltést teljesen ingyenes. Most nem kell kihagynod a farmodat, mert mindig veled van.

A játékot bármikor elindíthatja a telefonban, és folytassa azt a helyet, ahol az utolsó alkalommal tartózkodott. Szintén lehetőség volt a Farm Frenzy Free letöltésére a számítógépen, így a kellemes játék minden feltétele újjáalakul.

A játék jellemzői.

A szabadidős szórakozás érdekében a fejlesztők megpróbálták emlékezetessé tenni a terméket. Várakozás az Ön számára:

  • Általános 72 lenyűgöző levellers
  • Mint több mint 30 hasznos épület
  • Egy aranyos állatok gyermeke
  • A termékek sokfélesége
  • A végtelen üzemmódban játszható képesség
  • Játékos játékosok
  • bónuszok

Érdemes megjegyezni, hogy a Farm Frenzy Free játék lehetőséget kínál arra, hogy egy ideig játszhasson vagy végtelen módot válasszon. Az első esetben meg kell felelni a beállított feltételeknek ahhoz, hogy az aktuális szintet eljusson és eljusson a következőhöz. A második lehetőség egy pihentető játékot jelent, de akkor válik elérhetővé, ha az első 24 szakasz a klasszikus módban marad.

Kezdj játszani.

Ha először bemutatja ezt a terméket, akkor hasznos lesz megtudni, mi a Merry Farm játék.

Az azonos műfajú egyéb játékoktól eltérően minden kompaktnak tűnik, és minden közel van. A gyepen, ahol az állatok legelnek, különböző struktúrák vannak. Egyidejűleg látod őket, és könnyedén követheted a beavatkozást igénylő folyamatokat.

Néha gyorsan kell cselekedned, hogy ne hagyj ki semmit. Vigye el a füvet, hogy elég legyen a növekvő számú madár és szarvasmarha számára, gyűjtsük össze a tyúkok által füstölt tojásokat, amíg el nem mennek. A szükségletek mértéke megmutatja, hogy a gazdaság lakói kínzó szomjúságban vannak-e. De ne felejtsd el, hogy gyomirt vagy vizet vetesz, mindent meg kell fizetned. Ha nincs elég pénzed, gyorsan minden irányban hiány lesz. Ennek elkerülése érdekében töltsön be a pótkocsiból származó termékek raktárából, és küldje el a piacon. Amikor eladja, devizaszámlát kap.

Kezdetben csak tojásokat lehet eladni, de amikor gyárak és növények jelennek meg, a termékek változatossága sokkal nagyobb lesz, és drágábbak lesznek. Például a juhok gyapjút termelnek, és fonalakká alakíthatók. A tehéntej vajat vert, és a gabonát lisztbe őröljük. Egy napon pékséget építhetsz, és kenyeret és süteményeket készítesz. Ha az olajot nyersebben értékesítjük, mint a tejet, akkor a sütemények még több hasznot hoznak, mint az olaj.

-es Farm Frenzy Free is képes az idegek csiklandozására. A háziállatokat rendszeresen támadják a medvék, de nem károsítják őket, többször rákattintanak rájuk, és a ketrecben lesznek. Most már be lehet tölteni egy pótkocsi és a piacon is értékesíteni. Ha túl sokáig vársz egy ügyetlenet a bíróságon, idővel meg fogja rázni a ketrecet és kijönni, hogy újra szégyenletes legyen. Bár a játék ingyenes, fizetett tartalmat kapott. Például valódi pénzért vásárolhatsz egy macskát, amely helyett betakarja a termékeket és a kutyát, hogy elhajtja a medvéket. Amikor ilyen asszisztensekkel játszik, hamarosan megjelenik a bónusz, és több állatot vásárolhat a gazdaságához.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more