Könyvjelzők

Paradise Farm: Szerencsés sziget

Alternatív nevek: Farm Sziget: Hay Bay City Paradise

Játék Paradise Farm: A szerencsés sziget segít pihenni.

Magabiztosan azt mondhatjuk, hogy a fejlesztő foranj kiadott egy igazán remek játékot Paradise Farm: Luck Island. Nemcsak a gyermekekre, hanem a felnőtt játékosokra is felkér. Létezik benne, mintha tényleg megtalálná magát egy drága üdülőhelyen, ahol egzotikus gyümölcsöket esznek, élvezve a trópusi sziget csodálatos természetét.

Rai Farm: A Luck Island ingyen letölthető, ami már nagyon szép. Ezután a játékosok egy beszélő papagájral találkoznak. Ő lesz a helyi szépségeket bemutató útmutató, amely segít a menüt és a játék elvét. Nagyon egyszerű, és könnyedén emlékszel a leckére, hogy hamarosan átveheti háztartásod vezetését. Vele együtt megtanulhatja, hogyan kell megfelelően táplálkozni a csirkékkel, vetni és összegyűjteni a búzát, és azt, amire szükséged van a takarmánytermelésre szolgáló üzem megépítéséhez. Ezen kívül lehetőség van a Paradise Farm: Fortune Island számítógépes letöltésére, ha így van, akkor sokkal kényelmesebben játszhatsz.

A bemutatott móka főbb jellemzői.

Az általános jellemzőkkel kapcsolatban ez a következő:

Növénytermesztés
 • A raktárban lévő áruk szállítása repülőgéppel vagy steamer
 • -tal
 • A saját zoo
 • alapjai
 • Telepítve
 • vendégház
 • Elérhető expedíciók az új földek tanulmányozásához
 • Mint láthatja, a Paradise Farm játék: A Lucky Sziget sok lenyűgöző munkát készített.

  • Érdekli a játékosok széles skáláját, kezdve a 3 éves gyermekektől
  • -ig
  • Jó hang design
  • A 3D grafika színezése
  • A valóságos vásárlási lehetőség

  K A következő területek tartoznak a játékterülethez:

   Ha úgy gondolja, hogy a fő játék rendszeres időközönként kiegészül a tervezett frissítésekkel, akkor nem lesz hiány a lenyűgöző feladatokat. A trópusi szigetek gazdaságának létrehozása nagyon sikeres lett. A résztvevők szívesen gyűjtenek kókuszdió, banán, ananász, mangó és más tengerentúli gyümölcsöket. Nem kevésbé érdekes az állatkert háziállatai: pandák, oroszlánok, színes papagájok, pelikánok, sőt még az anteater is. Mindegyikre szüksége van a madárházára és a házára, bárhol is aludhat.

   A táplálékra van szükségük, és a Paradise Farm: A Lucky Island játék gondoskodott arról, hogy számos kultúrát, struktúrát és mechanizmust válasszon, amelyek elég takarmányt termelnek. A tapasztalt játékosok tudják, hogy az üzlet nem korlátozódik egy bizonyos épület építésére. Később fejleszteni kell a termelékenység növelése érdekében, és ha ez a raktár több helyet biztosít a szerszámok, a nyersanyagok és a késztermékek tárolásához.

   Farm Paradise: A Hay Island-öböl olyan módon épül fel, hogy ne legyen előnyös a többi játékos elhagyása. A siker azoknak szól, akik aktívan kommunikálnak. Néha új barátokat kell segítened, és néha segítséget kérsz tőlük. A kereskedelem szintén fontos része a játék folyamatnak, mert mások képesek vásárolni valamit, ami szinte hiányzik, és egyúttal eladják saját többlettermékeiket. Ha egy meghatározott területre szűkülsz, mert sokkal többet kell építeni, de nincs helye. Ha sikerült elég pénzt megtakarítanod, akkor küldj expedíciót a dzsungelbe, hogy megtalálj új megfelelő földet. Ki tudja, mit talál a bátor utazók a bokorban? Talán képesek lesznek találni egy ritka tárgyat, amely segít előrehaladni a játékban, és előnyben részesít másokat.

   But ez csak időben lesz elérhető, de minden egyszerű feladatokkal kezdődik. A cselekvés összetettségének és gyorsaságának fokozása fokozatos, a zónák fölötti ikonok pedig azt mutatják, hogy mit kell tenni. Ezek a grafikai képek meglehetősen érthetőek, ezért ne legyen semmilyen nehézség.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more