Könyvjelzők

Farm Manager 2021

Alternatív nevek:
A

Farm Manager 2021 a műfaj egyik legjobb játéka. A hihetetlenül valósághű grafika segít elmerülni a játék légkörében, és igazi farmernek érezni magát. A játék lenyűgözően gyönyörű tájakat tartalmaz, amelyeket mindenképpen érdemes megnézni.

A játék elején, mint általában az ilyen műfajú játékokban, egy kis farmot örökölsz, ami nem megy jól. A farmod nem lesz a legkellemesebb látvány. Az istálló teteje megsemmisült, rozoga fészerek. Mindenhol szemét, és félig rohadt széna. Fel kell tűrnie az ingujját és elkezdeni a takarítást, de megéri.

Lehetőségeid a játékban nagyon változatosak. Lehet:

 1. Ültess fákat
 2. Bányászat
 3. Üzemek és gyárak építése
 4. Béreljen munkásokat és építsen nekik házat

Itt van egy rövidített lista azokról a dolgokról, amelyek várnak rád.

A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a részletekre, ez mindenben érződik.

Állandó és idénymunkások felvételekor ügyeljen arra a helyiségre, ahol lakni fognak. Ön határozza meg a dolgozók bérét és a munkanap hosszát. Küldje el őket képzésre, hogy javítsa képességeiket, vagy rúgja ki őket. Ne feledje, hogy a dolgozóknak pihenésre van szükségük. Az elégedetlen munkavállaló engedély nélkül elhagyhatja a munkahelyét, vagy akár kárt is okozhat a vállalkozásban.

Állattenyésztés során ellenőriznie kell az állatok egészségét. Ehhez egy állatorvosi állomást kell építeni.

elég sok élőlény áll rendelkezésre tenyésztésre:

 • Méhek
 • Kecske
 • Csirke
 • pulykák
 • Kacsák
 • Liba
 • tehén
 • hal
 • Vaddisznók és fürjek

Ez messze nem egy teljes lista, még a struccok is tenyészthetőek.

Az épületek, és különösen a gyárak építésénél mérlegelni kell, hogy az elektromos hálózat kapacitása elegendő-e egy ilyen bővítéshez, és költséges korszerűsítésekre lehet szükség. Az épületeket nem lehet mozgatni, minden olyan, mint az életben.

Szántóföldi gépek vásárolhatók és adhatók el. Ha még nincs sok pénze a gazdaságnak, érdemes használt felszerelést vásárolni, annak kisebb az erőforrása, de a költsége jóval alacsonyabb. Annak érdekében, hogy a berendezés megszakítás nélkül működjön, nagyon kívánatos egy garázs építése és egy jó szerelő alkalmazása.

A terepi feldolgozás automatizálható az érte felelős dolgozók kijelölésével. A játékban hihetetlenül sok növényfaj található. Néhány növényt a legjobb üvegházakba ültetni, mert a játék nagyon valósághű. Itt változnak az évszakok. A rossz időjárás hátrányosan befolyásolhatja a termést, ha heves esőzések vagy jégeső vannak. A villámcsapás tüzet okoz, de ne aggódj, ebben az esetben a tűzoltók a segítségedre lesznek.

Az összes megtermelt áru kiszállításához logisztikai központra és szállításra lesz szüksége.

A Farm Manager 2021 játéka még egy idő után is érdekes lesz. Ahogy haladsz előre, a feladatok összetettsége is nő. Mindig lesz valami tennivaló, még akkor is, ha a gazdaság növekszik és hatalmas vállalkozássá válik.

A

Farm Manager 2021 ingyenes letöltése nem fog működni, amit nagyon sajnálunk, mert a játék figyelmet érdemel. De ne légy ideges, a játék megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, a farmnak segítségre és egy bölcs vezetőre van szüksége!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more