Könyvjelzők

farmmánia 2

Alternatív nevek:
A

farm mania 2 a mezőgazdasági játék új része. Játszhatsz PC-vel. Grafika, mint az első részben, rajzfilm stílusú. A kiváló hangjáték és a vidám zene tetszeni fog a játékosoknak.

Minimális tőkével kell kezdenie, és szinte teljesen hiányzik a felszerelés és az épület. De ez csak még szórakoztatóbbá teszi a játékot. Hagyományosan a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a játékot világos és nem túl hosszú képzésben részesítsék. Még ha ez az első farmjáték, amelyet telepített, akkor is könnyen kitalálhatja.

A játéktér elég kicsi, de ez nem csökkenti a munka mennyiségét:

  • Állatok örökbefogadása és gondozása
  • Zöldségek és gyümölcsök termesztése
  • Élelmiszer előállítása eladó
  • Javítsa meg a parasztházat és bővítse ki az istállót
  • Gépek és kerti szerszámok vásárlása

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a játék egyszerűnek tűnik, de minden megvan benne, hogy elfoglalja magát. A fő feladat több pénzt keresni, és egy lepusztult házból és egy kis kertből hatalmas farmot csinálni.

Nem túl kifizetődő csak termesztett termékekkel kereskedni, a legnagyobb profitot akkor érheti el, ha finom ételeket főz belőlük. Sok recept létezik, és ha akarod, lehetőséged lesz odafigyelni a főzésre. A juhgyapjú lehetővé teszi szövet gyártását és ruhák varrását.

Tetszés szerint árusíthat a piacon vagy az üzletben. Terméktől függően a keletkező profit mindkét esetben nagyon eltérő lehet.

Fokozatosan, ahogy a gazdaság szintje emelkedik, új technológiákhoz és még több termelési lehetőséghez jut.

Összesen ebben az esetben több mint 60 szintet talál a fejlődés útján. Az új épületek építése mellett lehetőség nyílik a meglévő épületek fejlesztésére is.

A rácsos szerkezet elég kompakt ahhoz, hogy könnyen kezelhető legyen. Nem kell hatalmas négyzeteket görgetnie, hogy megtalálja a megfelelő épületet. Minden, amit birtokol, viszonylag kis területen található.

A játék elég valósághű. Figyelje a termést, hogy ne hagyja ki a kártevők megjelenését, és ezért bőséges terméssel jutalmazzák. Frissítse szállítóeszközét, eleinte egy egyszerű kocsi, de idővel lehetősége van modern, nagy sebességű kisteherautóra fejleszteni.

A Farm Mania 2 játék érdekes lesz, mert a napszak megváltoztatása megvalósul. Minden elvégzett munka ciklikus, ezért nem zavarja Önt a rutinfeladatok elvégzésében.

A fő tevékenység mellett időt tölthet a beépített játékkal, melynek feladata az elrejtett tárgyak észlelése. Magas szinten meglehetősen nehéz lesz megtalálni a növényzet között megbúvó birkákat, de ha sikerül, nyereményt találsz.

farm mania 2 letöltés ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztő weboldalán. Az ár szimbolikus, és a játék gyakran megtalálható a kiárusításokon.

Ha egy vidéki farm tulajdonosa szeretnél lenni, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more