Könyvjelzők

farmmánia

Alternatív nevek:
A

farm Mania egy farmjáték, amelyet PC-n játszhatsz. A grafika kézzel rajzolt, szokatlanul színes. A hangjáték, valamint a zenei feldolgozás kiváló minőségű és megfelelő hangulatot teremt a játékban.

A játék főszereplője egy Anna nevű lány. Egy vidéki házba költözött, és segítségre van szüksége a farm működéséhez.

A játékban a vezérlés intuitív, és az edzésnek köszönhetően nem lesz nehéz megérteni.

A gazdaság fejlődésének biztosításához és a nyereség növeléséhez sok mindent meg kell tennie:

  • Baromfi, tehén, juh és egyéb állatok beszerzése
  • Vesse be a földeket zöldségtermesztéshez, hogy eladja és etesse az állatállományt
  • Gazdasági épületek korszerűsítése, új műhelyek és gyárak építése
  • Frissítse szállítását, hogy több árut tudjon szállítani

Farm fejlesztés alapja a hozzáértő tervezés a cselekvések több lépéssel előre. Ne rohanjon azonnal pénzt költeni, rangsorolja és fontolja meg, melyik vásárlás hoz nagyobb hasznot.

A farm nagyon kényelmesen, egy kör alakú területen helyezkedik el, szektorokra osztva. Ennek köszönhetően minden épület, tábla, kert vagy legelő nagyon kényelmesen helyezkedik el, és nem kell sokáig görgetnie a térképet, hogy megtalálja, amire szüksége van.

A gazdaság nem csak a mezők és az állatállomány. A legjövedelmezőbb a késztermékek értékesítése, nem a nyersanyagok. Sajátítsa el a szakács szakmát és készítsen ízletes ételeket eladásra. Tanulj meg ruhákat szőni és varrni. Készítsen ékszereket és egyéb olyan tárgyakat, amelyek nyereséget hoznak.

Mindez csak akkor lehetséges, ha vannak olyan műhelyek, gyárak, amelyek árulandó finomságokat sütnek majd.

Két játékmód vár rád:

  1. Arcade
  2. Alkalmi

Hogy melyiket részesíti előnyben, döntse el Ön.

A fejlesztők több mint 60 pályát készítettek az Ön számára. Minden új szinttel több lehetőség nyílik, a gyártás összetettebbé válik, de az új termékek értékesítéséből származó bevétel sokkal magasabb.

Ha belefáradtál a farmmániába, keress rejtett tárgyakat, ez egy beépített mindfulness minijáték, amelyben 12 tárgykategóriát kereshetsz a növényzet között. Például előfordulhat, hogy meg kell találni a szétszórt juhokat, vagy össze kell gyűjteni a szétszórt kerti szerszámokat.

E csodálatos játék játszásához nincs szükség állandó internetkapcsolatra. Amíg akarsz, offline is játszhatsz.

A játék megváltoztatja a napszakot akkor is, ha Ön kimarad a játékból, így mindig van tennivalója, amikor visszatér.

Ne felejtse el minden nap ellenőrizni a játékot. Időben be kell gyűjteni, és az állatoknak naponta van szüksége táplálékra.

A játék az első egy ciklusban, és amikor a végére hárítod, kezdheted elölről, vagy telepítheted a következő részt, ahol még több funkció és új pályák várnak majd rád.

farmmánia letöltése ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játék megvásárolható a Steam oldalon vagy a fejlesztő honlapján szimbolikus pénzért.

Ha arról álmodozik, hogy saját gazdasága legyen, jó eséllyel gyakorolhatja annak irányítását. Kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more