Könyvjelzők

Farm Együtt

Alternatív nevek:
A

Farm Together egy szórakoztató gazdálkodási játék PC-re. Ezt a játékot a barátaiddal játszhatod. A rajzfilm stílusú 3D grafika nem elsőrangú, de jó. A hangjáték jó minőségű.

Kezdj el játszani egy kis gazdasággal, és alakítsd virágzó vállalkozássá.

Mint sok játék ebben a kategóriában, a játékos indulása előtt egy karakterszerkesztő vár rád, ahol kiválaszthatod a főszereplő megjelenését. Ezt követően egy kis edzésen kell átesni, hogy elsajátítsd a játékhoz szükséges készségeket és már indulhatsz is.

  • Hozzon létre megfelelő otthont a karakter számára
  • Ültess gyümölcsfákat
  • Vesse be a földeket, és termesszen, amit csak akar
  • Javítsa eszközeit
  • Gyártott termékek értékesítése

Rajtad múlik, hogy milyen lesz a farmod. Nincsenek korlátozások, tetszés szerint rendezze el az épületeket, dekor elemeket és még a mezőket is. Adjon egyéniséget a farmnak, tegye mássá, mint a környék összes többi farmja.

Találkozzon szomszédaival és barátkozzon velük, vagy hívja meg barátait játszani.

Egy kooperatív mód érhető el, amelyben gazdálkodhat a barátokkal. Így lehetőséged lesz megosztani az órákat, amikor mindenki a saját tevékenységéért felelős. A váltogatással biztosíthatja, hogy mindenki azt csinálja, amit szeret, és a játék soha nem fog unatkozni. A nyereség így sokkal magasabb lesz.

De szórakoztató egyedül is játszani, és lehet, hogy egyesek még jobban szeretik az egy módot.

A gazdaság növekedésével párhuzamosan a készlet javítására is szükség van. Egy jobb eszköz segít gyorsabban elvégezni a munkát. Idővel akár traktort is vásárolhat, amellyel a legtöbb munka percek alatt elvégezhető.

Építsen utakat, hogy a járművek gyorsabban közlekedhessenek a farmon. A kerítések megakadályozzák a háziállatok kiszökését, és megvédik a gazdaságot a nem kívánt látogatóktól.

Vegyen egy kisállatot, és nem érzi magát magányosnak, miközben a Farm Together játékkal játszik. Játssz vele, és vigye magával mindenhová.

Ha változtatni szeretne a karakter megjelenésén vagy a traktor kinézetén, akkor erre bármikor lehetősége lesz.

A játékban évszakok váltakoznak. Ez befolyásolja a hozamot és a munka mennyiségét.

A játékban az idő folyamatosan telik, még ha bezárod a játékot és folytatod a dolgod, visszatérés után sok új feladat vár a figyelmedre.

Díszítse fel otthonát. Amint belépsz a lakásba, az idő lelassul, és lehetőséged nyílik kipihenni a minijátékkal vagy a lakás falainak színválasztásával járó szóváltást.

A játékot rendszeresen frissítjük, hogy még több lehetőséget adjunk a farm díszítésére és érdekesebb feladatokra.

Farm Together letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog sikerülni. A játékot megvásárolhatod a Steamen vagy a fejlesztő weboldalán. A játék gyakran szimbolikus pénzért kapható, mert részt vesz különféle eladásokban.

Telepítse a játékot, és növelje farmját egyedül vagy barátaival!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more