Könyvjelzők

Farm Település: Boldog falu kis város és város közelében

Alternatív nevek: Farm Település: Boldog falu kis város és város közelében

A klasszikus játék Farm és a város: egy gazdaság a város közelében - jó farm.

Kínálunk egy vidám és színes project foranj Farm és a város: a gazdaság közelében a város egy jó gazdaság. Ez az alkalmi játék az Androidon mindig mellette lesz, így pillanatok alatt Margaretre és Peterre nézhet, és segíthet nekik új feladattal. Lenyűgöző folyamat gondoskodik a gazdaságról. Vicces kis állatok, gazdag növények, illatos virágok és mindig vendégszerető barátok, amelyekre nézve vendégeit tekintheti meg. Ahhoz, hogy boldog család részévé váljon, itt az ideje Ferma és a város: a város közelében lévő farm - jó farm letölteni, mert teljesen ingyenes. És ha valamilyen folyamatot szeretnél felgyorsítani, akkor valódi pénzért lehet megvásárolni. Abban az esetben, ha a telefonnak nincs elég hely az új szórakozásra, akkor letölheti a gazdaságot és a várost: egy farmot a város közelében - egy számítógépen lévő gazdaságban. Most már nincsenek akadályai az ágyon való munkavégzésre.

Menjünk a kertbe.

A képernyőn lévő ujjlenyomatok megérlelik az érett búzát, kukoricát, almát, mindenféle bogyót, zöldséget és gyümölcsöt, tojást és tejet. Növényi fényűző rózsák, virágos virágok, növényi csirkék, bárányok, sertések, tehenek és más állatok elárasztják a csodálatos virágokat.

Game Farm and City: egy farm a város közelében - egy jó gazdaság, ez:

A fő script időnként frissül, a játékosok soha nem unatkoznak a játékmenetben.

  • Világos 3D grafika
  • Communikáció játékosokkal
  • A növények, állatok és lehetőségek sokfélesége
  • Fagyasztott növények
  • Kereskedelem a piacon
  • Épületek építése és fejlesztése
Ezért különböző feladatokat kell elvégezni annak érdekében, hogy hasznos ajándékokat szerezzenek számára.

Subject Ferma és a város: a város közelében lévő farm - a tanyaházban a vidéket egy nagyvárosba köti össze. Ahhoz, hogy a város lakói boldogok legyünk, finom és friss termékekre van szükségük. Ki tagadhatja meg a tejet, illatos szamócát vagy édes sárgarépát? De nem csak a forrástermékek híresek a falvakról. Ha egyszer megpróbáltad, mennyire ízletes az almás pite a sütőből, soha nem feledkezik meg róla. Ahogy kitaláltad, nem csak a terményeket kell termesztened, hanem késztermékekké is át kell alakítanod. Ehhez csak pénzre van szüksége, mint kezdeti tőke. Fokozatosan elérhető épületek lesznek a kenyérsütéshez, a vaj lebuktatásához, a sajtok sütéséhez és másokhoz.

Thus, a városlakók igényei növekedni fognak, és több terméket kell termelni. Ehhez tegye fel az új ágyakat, és javítsa gyárait és gyárait, hogy gyorsabban és hatékonyabban dolgozhassanak. A raktárat, ahol az árukat szállítják, folyamatosan bővíteni kell, de ha nincs hely maradt, akkor nézze meg, mi van a polcokon régóta szükség nélkül, vagy felhalmozódott. Itt az ideje, hogy a dolgokat rendben tartsuk, elküldjük a felesleget a piacra, ahol csak szükség van rá, és az eladásból származó bevételeket kapja. Ha sikerül minden iparágat a lehető legmagasabb szintre hozni, kereskedési hálózatot alkotni, a szükséges metropoliszokat biztosítani és megtalálni barátait a játékosok között, akkor elérheti a főváros címének fő célját.

Game Farm játékosok, mint a különböző korú játékosok, 3 éves koruk óta. Érthető, szép, fejlődő. Nehézségek esetén mindig forduljon a fejlesztőhöz segítségért, és a probléma megoldódni fog. Hasonlóképpen, a vállalat figyelembe veszi a játékosok kívánságait, hogy változtatni, kiegészíteni, javítani akar. Ilyen támogatással sok izgalmas órát élvezhetsz az egyik legjobb farmjáték előtt. Itt az ideje játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more