Könyvjelzők

farmcraft

Alternatív nevek:
A

Farmcraft egy minecraft stílusú farm, amellyel játszhatsz a számítógépeden. 3D grafika a minecraftra jellemző kocka stílusban. A hangjáték kiváló minőségű és nem okoz panaszt. A zene kellemes, idővel nem irritál.

A játékban igazi gazdálkodást kell végezned. Kompromisszumok nélkül, minden munka gyakorlatilag úgy történik, ahogy a valóságban történik.

A játék sikere nem könnyű és időbe telik, de valószínűleg sokaknak tetszeni fog ez a realizmus.

Ebben a játékban is, mint minden farmon, sok minden vár rád:

  • Vesd be a földeket, és aratsd be, amikor eljön az ideje
  • Korszerűsítse és új gyártóépületeket építsen
  • Vásároljon felszerelést, hogy megkönnyítse munkáját
  • Mezőgazdasági termékek kereskedelme

Mindez és még sok más vár rád a játék során. Minden finomságot megtanulsz, amikor Farmcraftot játszol.

A játék nem nehéz, és még a gyerekek is játszhatják, de a kezdés előtti tanulás senkinek sem árt. A fejlesztők igyekeztek a tanulási folyamatot a lehető legtömörebbé és érthetőbbé tenni, még akkor is, ha először látunk ilyen játékot.

Ön dönti el, hogyan fog kinézni a farm, mi lesz a földek és épületek elhelyezkedése. Ezenkívül ki kell választania, hogy mely növényeket fogja termeszteni.

A játékhoz nem szükséges állandó internetkapcsolat, telepítésével bármikor játszhatsz offline módban.

A

Grafika nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, de vannak, akik biztosan örülni fognak. Rajzfilmszerű, de kocka alakú, leegyszerűsített megjelenésű. Ha valaha is játszottál Minecrafttal, akkor a kép ebben az esetben nem fog meglepni.

Itt sok mezőgazdasági gépet láthat. Minden modell a BlockWorks és a John Deere együttműködésével készült. Amint azt valószínűleg kitalálta, minden traktornak vagy egyéb berendezésnek vannak analógjai a való világban, hasonló jellemzőkkel. Ez egy igazi technika, amelyet átvittek a játékba.

A legtöbb mezőgazdasági játék fejlesztője igyekszik a játékot a lehető legegyszerűbben tartani, hogy a játékosoknak ne kelljen túlságosan belemenniük a részletekbe. Ennek a játéknak a fejlesztői más utat jártak be, és a maximális realizmus útját választották. Ez felkeltette az érdeklődést a játék iránt, és sok ember számára lehetővé tette, hogy megmutassák, mi is a gazda igazi munkája. A játék során sokat tanulhatsz kényelmes környezetben. Gyakorlati ismereteket így nem fogsz tudni elsajátítani, ez érthető, de elméleti tudáshoz jutsz, miközben egy érdekes játékban szórakozol.

Farmcraft letöltés ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. Ezt a játékot a fejlesztői webhelyen vagy a Steam portálon vásárolhatod meg. Ha ingyen akarta megszerezni a játékot, ne csüggedjen, eltöltött idő után minden bizonnyal kis pénzért megvásárolja valamelyik akcióban.

Ha szereted a minecraft univerzum játékokat, vagy szeretnél többet megtudni a gazdálkodásról, ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és telepítsd a játékot azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more