Könyvjelzők

Farmerama

Alternatív nevek: Farmerama

Farmerama Online - egy böngészős online játék, hogy felhívja a fényes, színes karakterek és a távlatokat. Itt a szabadidő eltöltésére a szabadban, nem veszik figyelembe a tájház és a mezőgazdasági ... Online játék Farmerama megadja a lehetőséget, hogy megtanulják kezelni a háztartásban, nem alkalmazzák az e maximális számú erők.

Ez az izgalmas játék, nem kell telepíteni a játékot kliens, és elérhető bármely böngészővel. Mindössze annyit kell kezdeni a játékot, Farmerama online regisztráció.

Onlan Farmerama játék kétféle módon lehet regisztrálni:

1. Közvetlenül a helyszínen. A honlapon van egy regisztrációs területeken, ahol szeretné, hogy adja meg a nevét (keresztnév), jelszó, e-mail, adja meg születési dátumát, és egyetértenek abban, hogy a szabályokat a játék. Bejegyzése a játék Farmerama befejeződött, akkor kezdődik a játék.

2.. Keresztül a szociális háló. Ha már regisztrált egy fiókot a Facebook-on, akkor lehet használni, mint a játékban regisztráció: Facebook ikonra kattintva a regisztrációs űrlapot a honlapon, az ablak nyílik meg, ahol fogják kérni, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a hozzáférést a fiókjához, beleegyezése, adja meg felhasználónevét és Csatlakozás a Farmerama a Facebook vége. Most már játszhat online Farmerama!

Azok számára, akik még nem döntöttem el, megéri, hogy regisztrálja a számla vagy sem, a játék Farmerama online játék ingyenes próba, ahol kipróbálhatja magát, mint a jövő farmer, vége után a próbaidő, majd a javaslatot a regisztrációhoz. Így határozza meg!

Megy a játék az első alkalom, egy NPC (bagoly) megadja az első néhány munkahelyet. Kell a betakarítás, majd tegye vetés, még mindig vannak szórakoztató, de tanulságos feladatokat. De hát ... ez csak a kezdet. Ezután az a játék Farmerama online ezzel a különböző fák ültetése, zöldségek és növények, vegyenek részt a betakarítás, a nő és a takarmány az állatok, gondozás és öntözés földjüket.

Mikor jelenik meg egy bizonyos szintet, a játék Farmerama lehetővé teszi, hogy részt vegyenek a versenyben a legjobb kerti szerszámok, valamint számos más versenyeken. Azt is fel a kertben, hogy mindenki láthassa, és megtanulják, hogy mások mit gondolnak róla a játékosok.

Nem Farmerama online játék saját valuta - és tyulpesso zelepenni. Hála neked, akkor tranzakciókat.

Farmerama online játék szintjét mezőgazdasági fejlődés, hogy a modern nő, köszönhetően a tapasztalat elnyerte a telepítési és felvette növények. Minden új szinten állnak az új növények és új állatokat. Tehát Farmerama fog játszani, csak nem unalmas!

Lejátszás Farmerama is udvarolt a szomszédos rétek, természetesen nem ingyen. Ez a munka kerül kifizetésre.

Játszható online játék Farmerama nem csak ül otthon, hanem más alkalmas helyen, például egy iroda, vagy ül egy hangulatos létesítmény (Internet hozzáférés).

De miért sokat beszélnek arról, hogyan kell játszani Farmerama jó, jobb, legalább próbálja meg egyszerre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more