Könyvjelzők

mezőgazdasági élet

Alternatív nevek:
A

Farming Life egy nagyon szép mezőgazdasági szimulációs játék, minden megvan benne, hogy az egyik legérdekesebb játék legyen ebben a műfajban. A játék kiváló grafikával és nem feltűnő zenével rendelkezik. A falusi élet pásztorképe békét idéz, ugyanakkor a játéknak van egy meglehetősen izgalmas gazdasági komponense is.

A játék legelején találkozni fogsz Sammel és Lindával. Van egy kis farmjuk a külvárosban. Nem mennek jól a dolgok a farmjukon. Bölcs útmutatásra van szükségük ahhoz, hogy a dolgok rendben legyenek. A játékban sok a tennivaló, biztosan lesz mit csinálni:

  • Vágd ki a fákat, hogy megtisztítsd a földet.
  • Gyümölcsfák ültetése és betakarítása.
  • A szükséges felszerelések beszerzése.
  • Építsen munkásházakat, hangárokat, ahol mezőgazdasági berendezéseket, fészereket, sőt malmokat helyez el.
  • Termékkereskedelem a városi piacon.
  • Méhek tenyésztése és mézgyűjtés.

És ez nem a teljes esetlista, csak a főbbek, az alábbiakban erről többet is megtudhat.

Mint Ön is tudja, nehéz út vár Önre egy kis farmtól a virágzó vállalkozásig. Idővel megnyithatja saját különféle termékek gyártását, például forró szószokat gyártó gyárat, pékséget és még sok mást. Szerezzen be egy új teherautót, ahová termékeket szállíthat. Több tucat különböző traktor és kombájn a gazdaság különböző munkáihoz. Akár saját kávézót is nyithat egy közeli kisvárosban. A városi pályázaton való részvétellel lehetőséged nyílik új telephelyek megszerzésére, ha sikerül nyerned. Amikor megtisztítja a területet a felesleges fáktól, figyeljen arra, hogy gyümölcsfákról van-e szó, bölcsebb lehet elhagyni és gyümölcsöt szedni.

A munkaerőpiacon válasszon ki dolgozókat a gazdaságba. Gondosan tanulmányozza át, milyen készségekkel rendelkeznek, és mennyit szeretnének keresni. Okosan kell ügyelnie erre az üzletre, mivel a gazdaság bevételéből fizeti őket. Amikor a Farming Life-val játszol, a farm és a kereskedelem szokásos fejlesztése mellett számos küldetést kell teljesítened, és ki kell elégítened a helyi lakosok igényeit. Ez segít megtalálni a megfelelő módot a gazdaság bővítésére, és lehetővé teszi, hogy pénzt és erőforrásokat keressen. Mint a való életben, kártevők hordái fognak behatolni a gazdaságba. Időben kell velük foglalkozni, különben jelentős károkat okozhatnak cégében. Minden táblát és istállót olyan felhajtókkal kell kialakítani, amelyeken a járművek át tudnak haladni. Ne felejtse el irányítani őket.

A játék nyugodt, laza hangulatú, nem kell sehova rohanni, a dekorelemek választéka sokáig elfoglalja, a macska és a kutya pedig szórakoztat.

A

Farming Life ingyenes letöltése sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon. Magán a játékon kívül jó néhány kiegészítés is elérhető hozzá, így sokáig lesz mit csinálni a szabadidőben való pihenés közben. Kezdjen el farmot építeni még most, a nyugodt külváros kellemes légköre és a feltűnő házimunkák várnak rátok!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more