Könyvjelzők

Farming Simulator 17

Alternatív nevek: Farming Simulator 2017

Farming Simulator 17 - Farming as art

A régóta szeretett Farming Simulator PC-re folytatása. A Farming Simulator 17 továbbra is a lehető legreálisabb. A fejlesztők minden frissítés helyeket és gépeket adnak hozzá. Végül is a tudomány és a mérnöki tudomány nem áll meg. Minden évben új egységek jönnek létre a mezőgazdaság számára. Gazdálkodni pedig szinte bárhol a világon lehet. Te pedig, mint gazdálkodó, szívesen kipróbálná magát a Föld különböző területein és sarkain.

Új helyszíneket és új típusú gépeket kapott a

Farming Simulator 17 játék, vannak új gyártók, valamint óriási munkagépek. Valami elérhető a játék megvásárlásával, de többet kell vásárolnia. De először a dolgok.

Játék jellemzők

Az új verzió vár rád:

  • A már elérhető terményfajtákon kívül több a napraforgó és a szójabab
  • Most hozzáadhat állatállományt a gazdaságához, és teheneket, juhokat, csirkéket és sertéseket tenyészthet
  • A játék gazdaságosságát javították és újratervezték, most alaposabban kell átgondolnia a költségvetést és az üzleti stratégiát
  • több száz hektár föld az észak-amerikai területekkel együtt
  • majdnem háromszáz munkaeszköz (részletesen) hetvenöt gyártótól
  • egy nagy nyitott világ, ahol online játszhat barátaival a még valósághűbb tartalom érdekében

Most kis gazdaságát óriási mezőgazdasági üzemté növesztheti, és nemcsak növénytermesztéssel, hanem fakitermeléssel, szarvasmarha-tenyésztéssel, szállítással és logisztikával is foglalkozhat. A sikered a döntéseiden múlik, akárcsak a való életben!

Kiegészítők a Farming Simulator 17-hez PC

Négy hivatalos kiegészítő van ehhez a részhez, ezek megvásárlása csak Önön múlik. Itt van róluk részletesebben:

  • Platinum Edition – a fő és legnagyobb bővítmény. Új dél-amerikai vidékeket ad autentikus tájakkal és egyedi növényzettel. Új vasúti hálózat a jobb és gyorsabb közlekedés érdekében a térképen. Új járművek és szerszámok, valamint új terménytípus: cukornád.
  • Big Bud Pack - kis kiegészítés. Hozzáadja a játékhoz a világ legnagyobb mezőgazdasági traktorát és a hozzá való szokatlanul nagy szerszámokat. Próbáld ki, milyen egy ilyen szörnyeteget vezetni. Ezen kívül még 12 új eszköz található.
  • Kuhn - újabb kis bővítés a Kuhn vadgazdasági gépek (kultivátorok, műtrágyaszórók, vetőgépek, rendterítők, kaszák stb.)).
  • ROPA - egy kis kiegészítés a játékhoz a ROPA gépekkel is bővül (répabetakarító, rakodó / kirakodó, burgonyatisztító, szállító pótkocsi).


Azt, hogy a kiegészítések közül melyiket helyezi el, Ön döntheti el. Ha a Platinum kiadás nyilvánvalóan megéri a pénzét, akkor a többieknek meg kell tanulniuk, és meg kell nézniük, szükség van-e rájuk. Mert konkrétak és nem mindegyik ad hozzá valami újat a játékhoz.

Game Farming Simulator 17 – realizmus a javából!

Online gazdálkodók milliói szerte a világon évek óta az FS 17-et részesítik előnyben a való világhoz való hasonlósága miatt. Hiszen a gépezet, a területek és a munkafolyamatok közvetlenül megfelelnek a valóságnak. Minden mezőgazdasági dolgozó megtapasztalta, és megerősítheti, hogy minden olyan, mint a való életben. A búzatermesztéshez vetőmagot kell vásárolni, el kell ültetni, trágyázni és termeszteni. Ezután kombájnnal óvatosan gyűjtsük össze, öntsük traktorba és vigyük be a raktárba. Ezután, hogy pénzt keressenek, el kell őket adni, és egyidejűleg nyereséget kell elérni, figyelembe véve a költségeket. És ez csak a búzával kapcsolatos. És a játékban nagyszámú termény található, amelyeket termeszthet és pénzt kereshet rajtuk. Vagyis nem csak gazdálkodó leszel, hanem vállalkozó és üzletember is. Merüljön el a Farming Simulator 17 világában PC-n.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more