Könyvjelzők

Farming Simulator 18

Alternatív nevek: FS 18, Farming Simulator 2018, farm 18b fs 18, Farming Simulator 18

Farming Simulator 18 – a legenda folytatódik!

Az

Game stúdió GIANTS Software továbbra is dolgozik a számítógépekre és okostelefonokra szánt farmszimulátoros játéksorozatán. A Farming Simulator 18 kifejezetten Android és iOS telefonokra jelent meg frissített helyekkel és nyitott világgal. A textúrákat finomították és javították, új berendezéseket adtak hozzá, és még sok más. A játék a mai napig 4-es áron tölthető le a piacokról. 49 USD. Ugyanakkor játékosok milliói reagáltak pozitívan az új játékrészre – az átlagos értékelés 4. 4 az 5-ből. Ezért a szimulátor mindenképpen megéri a figyelmet.

A

Farming Simulator 18 valamivel egyszerűbb, mint a számítógépes nagytestvére. Végül is az okostelefon kis korlátozásokat szab a kezelési képességre és a játék képernyőjének méretére vonatkozóan. Ugyanakkor a játék meglehetősen változatos, és nincs több hasonló játék mobiltelefonra. Ha rajong az ilyen témájú játékokért, mindenképp megér egy próbát.

Farming Simulator funkciók és kiegészítők 18

A játék új verziója jó néhány frissítést és fejlesztést hozott nekünk:

 • Újratervezett és optimalizált grafika mobileszközökhöz; még gyenge telefonokon is lassulás nélkül működik a játék.
 • A globális gyártók mezőgazdasági gépeinek garázsa frissítve lett; több mint 50 gépet és a hozzájuk tartozó tartozékokat készítik újra részletesen.
 • Új betakarítási technológia.
 • Kukorica, repce, burgonya, búza, cékla és most először napraforgó termesztése; újrahasznosítani és ezek alapján termelést létrehozni.
 • Új nyitott világtérkép, amely képes globálisan kereskedni a mezőgazdasági piacokon szuperprofitért.
 • Fejlesztések AI-asszisztens a járművek irányításához, miközben Ön más dolgokkal van elfoglalva.
 • Átdolgozott és továbbfejlesztett naplózási funkciók és még sok más.

Mint látható, az új rész sok frissítést hozott. Azt is érdemes megemlíteni, hogy most már játszhat barátaival Wi-Fi-n keresztül, és együtt gazdálkodhat. Ügyeljen az állatok jelenlétére a játékban, ez lehetővé teszi, hogy tevékenységét kiterjessze rájuk - teheneket, juhokat és sertéseket termeszthet és gondozhat. Ne feledje, mielőtt valami újat kezdene, mindenképpen számolja ki befektetéseit és jövedelmezőségét - a vállalkozás sikere ettől függ.

Hogyan lehet letölteni a Farming Simulator 18-at okostelefonjára?

Az interneten manapság a játék számos változata megtalálható különböző előre telepített modokkal, amelyek megkönnyítik a játék elindítását. De az ilyen feltört játékok károsíthatják a mobileszközt. Ezért azt javasoljuk, hogy csak hivatalos forrásokból töltse le. Jelenleg ezek az Android Market és az Apple Store. Tekintettel arra, hogy a játék nem kerül sokba, és igazolja az elköltött pénzt.

 1. Ugrás az Android / iOS piacra
 2. A mezőn a kereséssel a Farming Simulatorban hajtunk 18
 3. Menje el a játékot tartalmazó oldalt, és kattintson a „Vásárlás” gombra (általában már van linkelt kártyája, és csak el kell fogadnia az összes szabályzatot, és vásárolnia kell)
 4. Várakozás a játék telepítésére (a sebesség az internetkapcsolattól függ)
 5. Indítsa el és élvezze a folyamatot

Érdemes megemlíteni a játék lehetséges kiegészítéseit is, természetesen a hivatalosakat. Ebből a részből nem sok jelent meg, de jelentősen bővítik a mezőgazdasági járművek számát, frissíthetik a térképet, új funkciókkal bővíthetik. Ön dönti el, hogy megéri-e megvenni. Mielőtt mindent megvásárolna, olvassa el a játékban életbe lépő változások listáját.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more