Könyvjelzők

Farming Simulator 19

Alternatív nevek: FS 19, Farming Simulator 19, Farming Simulator 19, Farming Simulator 2019
A

Farming Simulator 19 a világ minden tájáról ismert játéksorozat. A gazdálkodás soha nem áll meg és nem áll le. A játékfejlesztők ezt a gyakorlatban is bebizonyították. Folyamatos frissítések, újítások, valósághű grafika és friss funkcionalitás. A játék új része sok új terméket hozott, amelyek díszítik a játékmenetet. A Farming Simulator 19-ben egy új fejlesztési mérföldkő kezdődött, dinamikusabb és valósághűbb, mint az előző részek. Az összes új termékről alább olvashat bővebben.

A játék 19. részének újításai

Valószínűleg a Farming Simulator ezen része lett az egyik legjobban várt része az utóbbi időben. Valóban, a tizenkilencedik részben a játék grafikus magját teljesen újratervezték, ami még valósághűbbé teszi a történéseket. A munkaeszközök, a természet és a környezet jobban megrajzolt részletei kellemesek a szemnek, és az új európai és amerikai területek miatt egyáltalán nem akarod a való világra hagyni a játékot. Bár ebben az esetben nem fog sokban különbözni a játéktól. Érdemes odafigyelni az új típusú mezőgazdasági terményekre - a gyapotra és a zabra, ez a már játékban volt (búza, kukorica, burgonya, repce stb.) mellett. Az állatok közül továbbra is lehet disznót, tehenet, juhot, madarat tenyészteni (csirkét és libát), valamint saját lovakat ültetni. Lehetővé teszik a terület felfedezését és új területek felfedezését egy hatalmas nyitott világban.

A PC-n futó Farming Simulator 19 csúcspontja, amelyet sok játékos imád világszerte, az online játék lehetősége. Fejlessze farmját más játékosokkal együtt, akár 16 emberrel a világ bármely pontjáról. Ez egy lehetőség arra, hogy ne csak kulturálisan, hanem szakmailag is gazdagodjon a mezőgazdasági szektorban. A játékmódosítások, amelyeket a játékosok maguk hozhatnak létre, szórakoztatóbbá teszik a folyamatot. Új területek Európában és Észak-Amerikában egy nagy nyitott játékvilágban.

Játék jellemzők

Röviden, a következőkre kell figyelnie:

 • teljesen újratervezett grafikai mag a játékban – még több realizmus és dinamika
 • új lovaglási funkciók és új állatfajták – lovak
 • amerikai és európai területek
 • két új típusú mezőgazdasági növény - gyapot és zab
 • új berendezés a John Deere gyártótól

A Farming Simulator hivatalos kiegészítései 19:

 • Premium Edition – tartalmazza az összes hivatalos módosítást; Alkalmas azoknak, akik nem akarnak mindent külön megvásárolni.
 • Platinum Edition – a CLAAS gyártó 35+ típusú új járművével egészül ki.
 • Alpesi Farming Expansion - az alpesi rétek új területe, valamint a termesztésükhöz szükséges felszerelések.
 • Rottne DLC - új naplózási funkciók és speciális berendezések vannak.
 • GRIMME Equipment Pack - tizenhárom új GRIMME eszközt és egy további Lizard eszközt tartalmaz.
 • Kverneland Vicon Equipment Pack - húsz berendezést tartalmaz a Kverneland gyártótól.

Hogyan tölthetem le a Farming Simulator 19 játékot PC-re vagy laptopra?

A

Farm Simulator nem ingyenes, a letöltésért fizetni kell. Ezt megteheti a játék hivatalos honlapján, vagy olyan játékportálokon, mint a Steam, Epicgames, Microsoft, Playstation, Xbox és mások. Az ilyen portálokon gyakran tartanak akciókat, kiárusításokat, a játék pedig sokkal olcsóbban, vagy akár teljesen ingyenesen is megvásárolható.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more