Könyvjelzők

Farming Simulator 20

Alternatív nevek: Farming Simulator 2020, FS 20, FS 2020

Farming Simulator 20 a régi történet új folytatása

Az

FS 20 játék a világhírű szimulátor kisebbik testvére. Miért kisebb? Megjelent a játék 20. verziója, amelyet okostelefonokra adaptáltak. A GIANTS Software, fejlesztők és alkotók háromévente új verziót adnak ki Android és iOS eszközökre. Minden új verzióban megpróbálják bővíteni a lehetséges funkcionalitást és hozzáadni valami újat. Ez az idő sem kivétel. Természetesen a játék mobil verziója egyszerűbb, mint a teljes értékű Farming Simulator PC-n, de nem kell számítógépet cipelnie a kedvenc szimulátorának lejátszásához.

Gazdasági szimulátor 20. A gazdálkodási folyamat jellemzői

A

Farming Simulator 20 nem csak egy farmról szól, hanem a vállalkozásról is. Valóban, a növény- és állattermesztés fő munkája mellett gondoskodnia kell a bevételéről is. Ez pedig a gazdaság, és át kell gondolnia a tetteit annak érdekében, hogy a maximális profitot elérje. A játékban szereplő bármely termék eladható és megvásárolható a nemzetközi piacokon. Minden termékhez árajánlat tartozik, és az árak időről időre változhatnak.

De vissza a legérdekesebbhez. A PC-n futó Farming Simulator 20 játék mechanikája a történések valósághűségét sugallja. A kukorica termesztéséhez vásárolnia kell egy földterületet, a kukorica vetőmagját, a vetéshez, majd a betakarításhoz szükséges felszerelést. Ezenkívül a műtrágyák is használhatók a jobb hatás érdekében.

Veszünk egy traktort, rácsatoljuk a szükséges felszerelést pl vetőgépet, és kimegyünk a táblára, vetünk, mint látod, minden eléggé reális. A játéknak lehetősége van automatizálni ezt a folyamatot, ha a farmja megnőtt, és egyedül nem tud lépést tartani mindennel. Amint beérett a betakarítás, összegyűjtjük és raktárba visszük további értékesítésre, értékesítésre. Itt kereste meg első pénzét. Több földet vásárolhatnak művelésre, állatokat, munkaeszközöket, vagy tanulhatnak új technológiákat.

Mit kínál az FS 20 ínyenceinek?

  • Vásároljon több mint 100 típusú gépet és szerszámot a globális mezőgazdasági gyártóktól.
  • Keressen több mint 10 fajta növény termesztésével és értékesítésével a földjén (gyapot, zab, kukorica, repce, napraforgó, bab stb.).
  • Állatok tenyésztése és tenyésztése (tehén, juh, ló, sertés).
  • Fedezze fel Észak-Amerika hatalmas kiterjedését részletes táj-restaurációval.
  • Most már közvetlenül a fülkéből irányíthatja a járműveket a még nagyobb valósághűség érdekében.
  • Új funkcionalitás a lovak gondozásához, mert ők a barátaink, mint a kutyák és a macskák. Érezze magát úgy, mint egy igazi cowboy, aki egy igazi vad ménen vezeti körbe a területeit.
  • Optimalizált grafika a kényelmes játékhoz bármilyen eszközön.

Hogyan tölthető le a Farming Simulator 2020 PC-re?

A játékot Android / iOS operációs rendszerű mobileszközökhöz tervezték. Bármelyik piacról letölthető. Felhívjuk figyelmét, hogy a játék fizetős. A játékosok átlagpontszáma 3. 8 az 5-ből. 0, ami ijesztő. De minden játékosnak lehetősége van egy bizonyos ideig kipróbálni a játékot, és ha nem tetszik, visszakapja a pénzét.

A műfaj igazi ínyencei számára PC-re is letölthető. Ehhez telepítenie kell egy emulátort a számítógépére vagy laptopjára, és le kell töltenie és telepítenie kell a Farming Simulator 20-at.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more